od 31.03.2024
InAzia Story, czyli azjatyckie smaki i aromaty z Marcinem Sasinem
- Udostępnij
- Kopiuj link
OPIS
Kup BiletyInAzia Story, czyli azjatyckie smaki i aromaty z Marcinem Sasinem - Warszawa | Kupuj Bilety Online
Kup Bilety
- Udostępnij
- Kopiuj link
Uwaga tylko do 14.01.2018r. cena warsztatów wynosi 246 zł, od 15.01.2018r. regularna cena warsztatów to 290 zł.
Menu warsztatów kulinarnych:
- Krem z mleka kokosowego/kalarepa/farsz z krewetek/chrupiący wonton;
- Kalmary/warzywa/sos chilli basil;
- Mus z białej czekolady/ziarna chia/owoce goji z sake.
Kurs poprowadzi Marcin Sasin wraz z Sous Chefem.
Na zakończenie kursu każdy uczestnik otrzyma fartuch.
Podczas warsztatów: wino/kawa/herbata /woda.
InAzia Story, czyli azjatyckie smaki i aromaty z Marcinem Sasinem - więcej informacji
„The best taste of InAzia Story, czyli azjatyckie smaki i aromaty” to jedyna w swoim rodzaju opowieść kulinarna o smakach Azji, z wykorzystaniem oryginalnych produktów i przypraw wyszukanych podczas licznych podróży. Przekonaliśmy się o tym podczas 1. i 2. edycji warsztatów kulinarnych z Marcinem Sasinem. Pasją Marcina Sasina od początku kariery była kuchnia azjatycka. Szef kuchni zgłębiał smaki i aromaty Azji regularnie podróżując, odwiedzając najlepsze restauracje tego regionu oraz degustując słynną kulinarną sztukę ulicy. Jest to jedyna okazja na spotkanie z Marcinem poza hotelem. Opowieść kulinarna, którą stworzył dla Cook Story będzie pełna inspiracji, cennych i praktycznych rad dotyczących kuchni azjatyckiej oraz historii z życia Szefa Kuchni. To będzie wyjątkowa opowieść. W trakcie gotowania wykorzystamy ponad 30 składników i przypraw.
CZYTAJ WIĘCEJ
CZYTAJ WIĘCEJ
Obsada:
Czy wiesz, że:
- Nasiona chia znjadują się w szałwii hiszpańskiej. Roślina pochodzi z okolic Meksyku i Gwatemalii.
- Nasiona chia sa bogate m.in. w kwasy omega-3, żelazo i wapń.
- Owocowy kawior to efektowne, kolorowe kuleczki z owoców.
- Kalarepa to warzywo o wielu zakakujących wartosciach odżywczych. Zawiera wiele witamin i pierwiastków mineralnych. Mało kto wie, że jest źródłem luteiny, która chroni nasze oczy. Jest również źródłem izotiocyjanów i indoli, które chronią nasz organizm przed nowotworami.
- Istnieje wiele rodzajów kalmarów np: kalmar patagoński, kalmar pospolity, kalmar szelfowy, kalmar europejski, kalmar argentyński.
POKAŻ WSZYSTKICH
Bilety
Brak wydarzeń w: Warszawa
Brak wydarzeń w: Warszawa
Recenzje i opinie: InAzia Story, czyli azjatyckie smaki i aromaty z Marcinem Sasinem
Jak działają recenzje?
Brak recenzji