od 31.03.2024
NO FIRE GRILL STORY - kuchnia polska na grillu w niecodziennym wydaniu
- Udostępnij
- Kopiuj link
OPIS
Kup BiletyNO FIRE GRILL STORY - kuchnia polska na grillu w niecodziennym wydaniu - Warszawa | Kupuj Bilety Online
Kup Bilety
- Udostępnij
- Kopiuj link
Menu warsztatów kulinarnych:
- Grillowany śledź z gremolatą cytrynowo-ziołową;
- Stek wieprzowy z kością z musztardą morelową i świeżym majerankiem;
- Rib-eye z sosem z sosem na bazie lubczyku i polskich dodatków;
- Lody na kruszonce z dodatkiem solonego karmelu- na bazie rumu i czerwonego pieprzu;
- Dodatki: pieczone ziemniaki jak z ogniska, grillowany seler, grillowany pomidor;
- Drinki autorstwa Patryka Le Nart.
NO FIRE GRILL STORY - kuchnia polska na grillu w niecodziennym wydaniu - więcej informacji
To będzie kolejna kulinarna opowieść Marcina Dudy vel Fatalnego Faceta.
Tym razem Marcin przygotował 3 nowatorskie dania z grilla z najwyższej jakości polskich produktów. Tak ułożył to menu, aby nie było konieczności użycia ognia, więc dania z warsztatów będzie można odtworzyć zawsze i wszędzie.
Marcin uwielbia gotować i inspirować innych do tego, aby poszerzali swoje kulinarne horyzonty. W trakcie tego kulinarnego spotkania będzie dużo opowieści na temat rodzajów mięsa oraz informacji o tym jak najlepiej je wykorzystywać w kuchni polskiej. Dania będą serwowane z esencjonalnymi sosami oraz marynatami z polskich ziół, w towarzystwie specjalnie przygotowanych na tą okazję drinków autorstwa Patryka Le Nart. A na koniec oczywiście deser - lody na kruszonce z dodatkiem solonego karmelu na bazie rumu i czerwonego pieprzu. Solidne grillowanie gwarantowane.
CZYTAJ WIĘCEJ
CZYTAJ WIĘCEJ
Obsada:
Patryk Le Nart - dyrektor i założyciel Międzynarodowej Szkoły Barmanów i Sommelierów, właściciel Bar Catering i portalu barowego MojBar.pl. Sprawuje nadzór programowy nad prowadzonymi w Szkole zajęciami. Posiada wykształcenie kierunkowe zdobyte w USA i wieloletnie doświadczenie zawodowe w najlepszych lokalach Nowego Jorku. Współtwórca oraz sędzia techniczny konkursów barmańskich w stylu klasycznym i flair. Miłośnik barmaństwa na najwyższym poziomie, znawca wykwintnych alkoholi i właściciel największej w Polsce ich kolekcji.
Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów (MSBiS) powstała w 2002 i dziś obchodzi jubileusz 16-lecia działalności.
MSBiS była pierwszą i do dziś jest jedyną tego typu szkołą w Polsce oraz największą (zarówno pod względem powierzchni, szerokiej oferty, jak i liczby absolwentów) w Europie. Do tej pory mury szkoły opuściło ponad 10 tysięcy absolwentów, których można spotkać w najodleglejszych barach świata.
POKAŻ WSZYSTKICH
Bilety
Brak wydarzeń w: Warszawa
Brak wydarzeń w: Warszawa
Recenzje i opinie: NO FIRE GRILL STORY - kuchnia polska na grillu w niecodziennym wydaniu
Jak działają recenzje?
Brak recenzji