od 31.03.2024
Męska polska kuchnia, czyli jak uwieść go w kuchni...
- Udostępnij
- Kopiuj link
OPIS
Kup BiletyMęska polska kuchnia, czyli jak uwieść go w kuchni... - Warszawa | Kupuj Bilety Online
Kup Bilety
- Udostępnij
- Kopiuj link
Menu warsztatów kulinarnych:
- Na dzień dobry grillowane warzywa z…;
- Danie I: schab grillowany z karmelizowanymi warzywami i puree ziemniaczano-selerowym;
- Danie II: kotleciki jagnięce ze smażonymi ziemniakami z rozmarynem, estragonem i czosnkiem;
- Deser: fontanna czekoladowa z wyjątkowymi efektami;
- A do picia: wino/woda/kawa/herbata.
Na zakończenie warsztatów kulinarnych każdy uczestnik otrzyma fartuch Cook Story by Samsung.
Męska polska kuchnia, czyli jak uwieść go w kuchni... - więcej informacji
"Fatalny Facet" to projekt, który w przewrotny sposób, z dystansem i humorem opowiada na temat tego, co dzisiaj myśli się o facetach.
W każdym „Fatalnym Facecie” da się wydobyć pozytywny i męski pierwiastek, który określa współczesnego mężczyznę.
Marcin Duda odkrył w sobie miłość do kuchni - głównie polskiej - i dzieli się nią na wszelkie możliwe sposoby: z rodziną i przyjaciółmi przekonując, że nie tacy fatalni są dziś mężczyźni, jak nam się wydaje.
Przed nami podróż po męskich smakach, które odkrywają tajemnicę tych, które łatwo trafiają do męskiego serca i nie tylko. A to wszystko jest okraszone garścią anegdot, dobrym humorem i winem. Uwodzicielska męska atmosfera gwarantowana.
CZYTAJ WIĘCEJ
CZYTAJ WIĘCEJ
Obsada:
Partnerami warsztatów kulinarnych są:
-
Crazy Butcher - dostawca wspaniałego mięsa na warsztaty kulinarne. Nad jakością mięsa w Crazy Butcher czuwa John Mutch, mistrz rzeźnicki z wieloletnim doświadczeniem, który przyjechał do Crazy Butcher z Manchesteru. John wspólnie z zespołem Crazy Butcher czuwa nad jakością produktów, wyglądem lady i realizacją zamówień. Z ciekawostek na temat Crazy Butcher - spóbujcie mięso mangalica. Mangalica to rzadka, ale coraz bardziej znana węgierska świnia pastwiskowa, którą hoduje się już od XIX wieku. Poza charakterystycznym wyglądem (długie, gęste, kędzierzawe futro) wyróżniają ją smak i zbliżona do dziczyzny struktura mięsa. Jest ono bardziej krwiste i ciemniejsze niż u innych ras świń. Tłuszcz z mangalicy, dzięki wysokiej zawartości nienasyconych kwasów omega -3 i -6, jest nie tylko zdrowszy, ale ma też niższą temperaturę topnienia. To sprawia, że rozpływa się nie tylko w ustach, lecz również w temperaturze pokojowej. Dzieje się tak dlatego, że stado mangalicy Crazy Butcher przez cały rok, nawet zimą, dorasta na świeżym powietrzu.
-
Mielżyński - każde wino z oferty tej firmy jest autorskim wyborem Roberta Mielżyńskiego, którego wiedza i doświadczenie są najlepszą gwarancją jakości. Zapraszamy na degustację win w trakcie warsztatów kulinarnych.
POKAŻ WSZYSTKICH
Bilety
Brak wydarzeń w: Warszawa
Brak wydarzeń w: Warszawa
Recenzje i opinie: Męska polska kuchnia, czyli jak uwieść go w kuchni...
Jak działają recenzje?
Brak recenzji