inne
Festiwal Podróżniczy Bogart

inne

Festiwal Podróżniczy Bogart

Festiwal Podróżniczy Bogart

Festiwal Podróżniczy Bogart - Gomunice - bilety

We wrześniu startujemy z imprezą, która rozbudzi Wasze zainteresowanie światem.
W weekend 15 i 16-go w naszym klubie zbiorą się wspaniali goście i fantastyczni muzycy, więc nie może zabraknąć także i Was, najlepszej publiczności na świecie...


Program festiwalu:
15 września (piątek) - podróże motocyklowe:
18.00 · Mateusz Widuch - "Azja Środkowa i Mongolia"
19.00 · Ola Trzaskowska - „Ola OL”, podróże motocyklowe kobiet – projekcja filmu „Tylko dla Orlic”
20.00 · Krzysztof Samborski - „Tam gdzie rosną Araukanie czyli motocyklem po chilijskich wulkanach” – premierowa projekcja filmu o podróży po Ameryce Południowej
21.00 - KONCERT zespołu CZERWIE


16 września (sobota) - dzień backpackerski:
17.00 · Mieczysław „Hajer” Bieniek - „Kambodża jakiej nie znacie” – opowieść o 2,5 miesięcznej wyprawie po bezdrożach Tajlandii i Kambodży.
18.00 · Tomasz Owsiany - „Pod ciemną skórą Filipin” - ośmiomiesięczna wyprawa poznawcza do sześciu plemion i wybranej społeczności Filipin we wszystkich makroregionach kraju.
19.00 · Robert Gondek - „Wyprawy na najwyższe szczyty Afryki”
20.00 · Tomek Michniewicz - "Nie-normalność. O świecie, który nie przestaje zaskakiwać"
21.00 - KONCERT zespołu ORANŻADA

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Brak wydarzeń w: Gomunice

Brak wydarzeń w: Gomunice


Recenzje

Super miejsce ma swój niepowtarzalny klimat

Polecane

 
Wyjątkowy wieczór w klimacie najpiękniejszych szlagierów polskiego kina przedwojennego w muzyce i słowie w wykonaniu TOMASZA STOCKINGERA z towarzyszeniem pianisty Stefana Gąsieniec. W programie m.in.: "W małym kinie", "Lata dwudzieste, lata trzydzieste", "Powróćmy jak za dawnych lat".

 
 KUP BILET

Będzie to kulinarna opowieść w której przeniesiemy się do smaków dzieciństwa. Wspólnie upieczemy pyszne, pachnące i chrupiące pieczywo oraz przygotujemy prawdziwe masło i domowe konfitury.
Michał Molenda opowie o metodach przygotowania zakwasów na chleb, nauczy wybierać najlepsze mąki do wypieków. Co więcej, pokaże też jak w prosty sposób przygotować ciabattę w zaledwie 40 minut i jak z jednego przepisu wyczarować nawet sześć różnych rodzajów pieczywa.

Zrobimy prawdziwe własnoręcznie wyrabiane masło oraz domowe konfitury. Będzie to powrót do dzieciństwa - pełny kulinarnych ciekawostek oraz inspiracji.

 KUP BILET

To będzie wyjątkowa, rodzinna opowieść stworzona przez Iwonę Zasuwę. � Kto z nas nie wspomina maminego serniczka, babcinego jabłecznika czy tej jedynej pomidorowej? Czy w dzisiejszych, „zagonionych” czasach znajdziemy jeszcze przestrzeń na wspólne gotowanie? Dobre, zdrowe, sezonowe składniki, szczypta miłości i my! Gotujmy rodzinnie!

Przy okazji wydania drugiej książki Iwona Zasuwa zaprasza Was na wspólne gotowanie i smakowanie prostych potraw roślinnych, bez cukru nabiału i glutenu. Pokaże też, że jedzenie sezonowe, a więc zdrowe i niedrogie, w rytmie slow, może być różnorodne, kolorowe i apetyczne, a kuchnia dla alergików to nie żaden problem!

 KUP BILET

„Seafood Story” to wyjątkowa kulinarna opowieść skierowana do miłośników owoców morza oraz tych, którzy jeszcze nie mieli okazji ich spróbować. Michał Zakrajewski w oparciu o swoje doświadczenie i kulinarne fascynacje, stworzył piękną, autorską opowieść o owocach morza. 

Podczas warsztatów nauczymy się jak wybierać najlepsze ryby, jak je filetować i przyrządzać. Michał podpowie nam jak dobierać i przygotowywać owoce morza, by zachować wszystkie wartości odżywcze. Pokaże nam także, jak dobrać odpowiednie dodatki i przyrządzić aromatyczne sosy. Dowiemy się również, jak dobrze dobierać wina do poszczególnych "morskich" potraw. 

Wspaniałe dania, które będziemy wspólnie gotować, będzie można odtworzyć samodzielnie w domu.

Serdecznie zapraszamy! 

 KUP BILET

Warsztaty Vegan Story, czyli kuchnia "mięsna" bez mięsa, będą wspaniałą kulinarną opowieścią zarówno dla osób wtajemniczonych w kuchnię wege jak i tych, którzy dopiero poznają tajniki kuchni wegańskiej. Znany duet z telewizji i z warsztatów kulinarnych po raz kolejny w Cook Story by Samsung.
Jola&Mirek zaprezentują Wam jak zrobić klasyczne dania mięsne bez mięsa.
Wegańskie flaczki, wegańska kaczka ? – Tak, u nas to możliwe.
Nasi prowadzący doskonale łączą kuchnię wegańską i bezglutenową co sprawia, że ich potrawy są bardzo zdrowe, a ich smak pozostaje na długo w pamięci.
Zapraszamy na warsztaty kulinarne - gwarantujemy, że prowadzący Was zainspirują do tego, aby jeść smacznie i zdrowo oraz aby czerpać z tego przyjemność.

 KUP BILET
Podziel się swoją opinią o stronie