od 31.03.2024
Italia na talerzu – la cucina italiana cz.2
- Udostępnij
- Kopiuj link
OPIS
Kup BiletyItalia na talerzu – la cucina italiana cz.2 - Warszawa | Kupuj Bilety Online
Kup Bilety
- Udostępnij
- Kopiuj link
Menu:
- Mule i grzanki czosnkowe - impeppata di cozze con bruschetta
- Dwa rodzaje ravioli:
- ricotta ze szpinakiem w maśle szałwiowym i parmezanem - ravioli ricotta spinaci con burro e salvia
- nadziewane dorszem podawane z prażonymi pistacjami - ravioli nero di seppia con merluzzo e pistacchi
- Corstata z powidłami śliwkowymi i orzechami - Crostata con le prugne e noci
Italia na talerzu – la cucina italiana cz.2 - więcej informacji
Italia na talerzu to wyjątkowa opowieść dla wszystkich miłośników pysznego, włoskiego jedzenia oraz wina. Gwarny, rodzinny klimat w kuchni i przy stole sprawią, że poczujecie się jak w prawdziwym włoskim domu. Spotkanie poprowadzi Margherita Kardas, miłośniczka kuchni włoskiej, właścicielka poznańskiej restauracji Pinco Pallino Ristorante Italiano. To będzie jej kolejna kulinarna opowieść stworzona w Warszawie. Podczas warsztatów opowie nam o włoskiej tradycji i kulturze kulinarnej oraz doradzi, które wino najlepiej komponuje się z naszymi daniami. A na deser niezapomniana crostata, która każda konieta we Włoszech musi umieć zrobić. To będzie niezapomniany wieczór.
CZYTAJ WIĘCEJ
CZYTAJ WIĘCEJ
Bilety
Brak wydarzeń w: Warszawa
Brak wydarzeń w: Warszawa
Recenzje i opinie: Italia na talerzu – la cucina italiana cz.2
Jak działają recenzje?
Brak recenzji