inne
Klub Podróżnika- Spotkanie z Robertem Makłowiczem

inne

Klub Podróżnika- Spotkanie z Robertem Makłowiczem

Klub Podróżnika- Spotkanie z Robertem Makłowiczem

Klub Podróżnika- Spotkanie z Robertem Makłowiczem - Kraków - bilety

Spotkanie z Robertem Makłowiczem,  dziennikarzem, krytykiem kulinarnym i podróżnikiem, prowadzącym programu „Makłowicz w podróży” oraz autorem wielu książek i publikacji m.in. „Dialog języka z podniebieniem”.

Ponadto: degustacja potrawy i napoju.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Brak wydarzeń w: Kraków

Brak wydarzeń w: Kraków


Recenzje

Brak recenzji

Polecane

„Seafood Story” to wyjątkowa kulinarna opowieść skierowana do miłośników owoców morza oraz tych, którzy jeszcze nie mieli okazji ich spróbować. Michał Zakrajewski w oparciu o swoje doświadczenie i kulinarne fascynacje, stworzył piękną, autorską opowieść o owocach morza. 

Podczas warsztatów nauczymy się jak wybierać najlepsze ryby, jak je filetować i przyrządzać. Michał podpowie nam jak dobierać i przygotowywać owoce morza, by zachować wszystkie wartości odżywcze. Pokaże nam także, jak dobrać odpowiednie dodatki i przyrządzić aromatyczne sosy. Dowiemy się również, jak dobrze dobierać wina do poszczególnych "morskich" potraw. 

Wspaniałe dania, które będziemy wspólnie gotować, będzie można odtworzyć samodzielnie w domu.

Serdecznie zapraszamy! 

 KUP BILET
 
Wyjątkowy wieczór w klimacie najpiękniejszych szlagierów polskiego kina przedwojennego w muzyce i słowie w wykonaniu TOMASZA STOCKINGERA z towarzyszeniem pianisty Stefana Gąsieniec. W programie m.in.: "W małym kinie", "Lata dwudzieste, lata trzydzieste", "Powróćmy jak za dawnych lat".

 
 KUP BILET

Będzie to kulinarna opowieść w której przeniesiemy się do smaków dzieciństwa. Wspólnie upieczemy pyszne, pachnące i chrupiące pieczywo oraz przygotujemy prawdziwe masło i domowe konfitury.
Michał Molenda opowie o metodach przygotowania zakwasów na chleb, nauczy wybierać najlepsze mąki do wypieków. Co więcej, pokaże też jak w prosty sposób przygotować ciabattę w zaledwie 40 minut i jak z jednego przepisu wyczarować nawet sześć różnych rodzajów pieczywa.

Zrobimy prawdziwe własnoręcznie wyrabiane masło oraz domowe konfitury. Będzie to powrót do dzieciństwa - pełny kulinarnych ciekawostek oraz inspiracji.

 KUP BILET

To będzie wyjątkowa, rodzinna opowieść stworzona przez Iwonę Zasuwę. � Kto z nas nie wspomina maminego serniczka, babcinego jabłecznika czy tej jedynej pomidorowej? Czy w dzisiejszych, „zagonionych” czasach znajdziemy jeszcze przestrzeń na wspólne gotowanie? Dobre, zdrowe, sezonowe składniki, szczypta miłości i my! Gotujmy rodzinnie!

Przy okazji wydania drugiej książki Iwona Zasuwa zaprasza Was na wspólne gotowanie i smakowanie prostych potraw roślinnych, bez cukru nabiału i glutenu. Pokaże też, że jedzenie sezonowe, a więc zdrowe i niedrogie, w rytmie slow, może być różnorodne, kolorowe i apetyczne, a kuchnia dla alergików to nie żaden problem!

 KUP BILET

Warsztaty Vegan Story, czyli kuchnia "mięsna" bez mięsa, będą wspaniałą kulinarną opowieścią zarówno dla osób wtajemniczonych w kuchnię wege jak i tych, którzy dopiero poznają tajniki kuchni wegańskiej. Znany duet z telewizji i z warsztatów kulinarnych po raz kolejny w Cook Story by Samsung.
Jola&Mirek zaprezentują Wam jak zrobić klasyczne dania mięsne bez mięsa.
Wegańskie flaczki, wegańska kaczka ? – Tak, u nas to możliwe.
Nasi prowadzący doskonale łączą kuchnię wegańską i bezglutenową co sprawia, że ich potrawy są bardzo zdrowe, a ich smak pozostaje na długo w pamięci.
Zapraszamy na warsztaty kulinarne - gwarantujemy, że prowadzący Was zainspirują do tego, aby jeść smacznie i zdrowo oraz aby czerpać z tego przyjemność.

 KUP BILET
Podziel się swoją opinią o stronie