od 08.05.2024
Kuchnia Chederu: Warsztaty kiszenia / Pickling workshops
- Udostępnij
- Kopiuj link
OPIS
Kup BiletyKuchnia Chederu: Warsztaty kiszenia / Pickling workshops - Kraków | Kupuj Bilety Online
Kup Bilety
- Udostępnij
- Kopiuj link
Kuchnia Chederu: Warsztaty kiszenia / Pickling workshops
W Polsce słysząc o kiszonkach, myślimy głównie o ogórkach i kapuście. Ale w Izraelu słowo Hamutzim odnosi się do kalafiorów, bakłażanów, marchewek, rzodkiewek, buraków i wielu innych – izraelskich kiszonek.
Zapraszamy Was do naszej kuchni, na warsztaty poświęcone tej metodzie przetwarzania warzyw. Wspólnie z uczestnikami przygotujemy:
Rzodkiewkę kiszoną z czosnkiem
Kalafior kiszony z kurkumą
Buraki kiszone z jałowcem i goździkami - a efekty warsztatów zabierzecie ze sobą do domów!
prowadzenie: Gabi Szubert i Jacek Mochnal | Cheder Cafe
CENA 55 zł od osoby.
Liczba miejsc ograniczona!
When polish people hear the word pickled, mostly they think of pickled cucumbers and cabbage. In Israel however, hamutzim refers to a wide variety of pickled specialities such as cauliflowers, eggplants, carrots, radishes, beets and many more.
We would like to invite you to our kitchen, to learn and experience these Israeli methods of pickled vegetables.
Together we will make:
Pickled radish with garlic
Pickled cauliflower with turmeric
Pickled beets with juniper and cloves – and the effects of the workshops you will take home with you!
Led by: Gabi Szubert i Jacek Mochnal | Cheder Cafe
These workshops will be lead in Polish, however our cooks speak English as well.
PRICE: 55 PLN per person
And hurry up, the number of spots is limited!
CZYTAJ WIĘCEJ
CZYTAJ WIĘCEJ
Bilety
Brak wydarzeń w: Kraków
Brak wydarzeń w: Kraków
Recenzje i opinie: Kuchnia Chederu: Warsztaty kiszenia / Pickling workshops
Jak działają recenzje?
Brak recenzji