
najbliższe wydarzenie
19.11.2023 18:00
bilety od 100.00 PLN
W trakcie degustacji poznasz 6 różnych odsłon polskiego cydrownictwa. Czy wiesz czym jest cydr? Jakie może mieć barwy, aromaty, smaki? Z jakich jabłek produkuje się cydr i dlaczego? Dowiesz się czym jest cydr rzemieślniczy i dlaczego różni się od koncernowego, nie tylko ceną. I najważniejsze – jak bardzo różne cydry robi się w Polsce. Jeśli uważasz, że cydry są słodkie – to bardzo zaskoczę Cię tym czego spróbujesz. Jeśli uważasz ze cydry są tylko kwaśne i nijakie to też czeka Cię duża niespodzianka.
Prowadząca: Ania Dławichowska / Hedonistic Life Approach - popularyzatorka cydrów i miodów pitnych, sędzia miodosytnicza
Maksymalna liczba osób: 20
W przypadku zgłoszenia się poniżej 15 osób na wyznaczoną godzinę, organizator zastrzega sobie prawo zaproponowania uczestnikowi innej godziny degustacji lub zwrócenia kosztu biletu uczestnikowi.
CZYTAJ WIĘCEJ
Kup voucher na dowolne wydarzenie i podaruj bliskim niezapomniane emocje
Klikając w przycisk wybierasz voucher wartościowy wielokrotnego użycia ważny 48 miesięcy
Recenzje i opinie: WFDP 22 ABC cydrów polskich
Brak recenzji