koncert

Cztery Pory Miłowania

koncert

Cztery Pory Miłowania

Cztery Pory Miłowania - Bilety na koncert
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego. Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów. W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:

2017 – „Litania do…”
2020 – „W zamyśleniu”
2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:

2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.
2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.
2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Brak wydarzeń w: Częstochowa

Brak wydarzeń w: Częstochowa

Recenzje i opinie: Cztery Pory Miłowania

Występ był rewelacyjny. Świetna muzyka. Wytęp na bardzo WYSOKIM POZIOMIE. Polecam wszystkim koncerty tego zespołu.
Ania 16.05.2022 16:12
Wspaniały koncert
Gosiek 16.05.2022 13:38
Rewelacyjny koncert! Świetna muzyka, doskonały kontakt z publicznością, klimatyczny nastrój, autorskie teksty. Jeden z lepszych koncertów na jakich byłam. Ponad 2 godzinna uczta duchowa, która chwyta za serce. Na pewno jeszcze nie raz się spotkamy :-)
Jola 15.05.2022 19:29
Koncert rewelacyjny, świetna atmosfera którą wprowadził zespół swoim bezpośrednim kontaktem ze słuchaczami 😊 dziękuję za możliwość bycia i za tych cudownych młodych ludzi 😄
Zell 15.05.2022 16:28
Klimatyczna atmosfera z lirycznym zespołem. Wieczór udany. Polecam.
yio 15.05.2022 15:04
Rewelacyjnie się słucha, super muzyka, śpiew i dobry przekaz literacki.
Rafał 15.05.2022 08:38
Mega super występ
Grazyna 09.05.2022 08:28
Świetna atmosfera, piękna muzyka, chyba najlepsza opcja do relaksu po całotygodniowym stresie Dziękujemy
Misiu 02.05.2022 15:12
Super. Świetny klimat!!!!
ASIA I WITEK 30.04.2022 12:29
Cudowny koncert, było bardzo refleksyjnie. Zespół stworzył serdeczną atmosferę. Piękne piosenki, super głosy 🙂Przyjemnie spędzony czas. Dziękuję i pozdrawiam, Lidia
Lidia 30.04.2022 09:18
Przepiękne wydarzenie. Bardzo warto
Justyna 30.04.2022 09:17
Kameralnie., doskonała muzyka, świetna atmosfera
Daro 30.04.2022 08:58
Bogactwo słów ludzi bogatych w uczucia - piękny czas. Dziękuję.
30.04.2022 08:36
Wspaniały koncert, super organizacja, cudowne wrażenia
Jędrek 30.04.2022 08:28
Było przecudownie 😍 atmosfera taka, jakbyśmy znali się od dawna, a zespół, co tu dużo mówić, już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania z nimi. Jestem oczarowana ♥️♥️
Magdalena 29.04.2022 23:33
Fajny koncert, miła atmosfera.
Marek 29.04.2022 20:14
Świetne przeżycie, klimatyczne, żona i ja bardzo ten koncert przeżyliśmy. Zaczniemy częściej bywać w tym miejscu, które nas oczarowało.
Krzysztof i Majka 29.04.2022 12:44
Coś pięknego:-)))))
Pamel 29.04.2022 11:37
Super grupa super koncert wspaniałe miejsce
andy 28.04.2022 14:36
Było jak zwykle cudownie,klimatycznie i z humorem Michała😊Ja ich po prostu KOCHAM❤❤❤❤❤
27.04.2022 07:44
Klimat, świetna atmosfera i niesamowity kontakt z artystami!
Spotykamy się w Kierzkowie 26.04.2022 09:23
Oni się świetnie w tym zespole uzupełniają. Pani Małgorzata urzeka i czaruję swoim głosem, talentem, wyglądem. Pan Michał to świetne wyczucie tempa danego utworu, przekonująca/wciągająca interpretacją słów w utworach trafia do człowieka, charakterystyczny głos. Pan Patryk to uzdolniony muzyk, którego można usłyszeć w chórkach. Ogólnie przy tej muzyce można się zamyślić, przenieść dzięki tekstom do opisywanej historii, ale też odprężyć. Zespół potrafi stworzyć atmosferę magii, nostalgii, ale i radości. Namaste Katowice - bardzo pozytywna, miła atmosfera. Świetni właściciele i prowadzący to miejsce.
Przemek 25.04.2022 19:09
Super koncert! świetny kontakt z publicznością.
25.04.2022 14:08
Cudowny koncert
Mirella 25.04.2022 13:42
Klimatycznie, fajnie… Kolejny (na pewno nie ostatni) cudowny wieczór w Namaste.
Lucy 25.04.2022 09:34
Rewelka ! po prostu.
Rafał 25.04.2022 08:38
Cudowny koncert, wspaniała atmosfera!
Edyta 25.04.2022 08:32
miejsce i muzyka pasują do siebie robią klimacik :)
ANDRZEJ 25.04.2022 08:29
CUDOWNIE JAK ZAWSZE :)
24.04.2022 22:19
Świetny zarówno koncert jak i jego organizacja.
Waldi 24.04.2022 20:08
WIĘCEJ
ZWIŃ

Polecane z kategorii koncert