Kupuj taniej bilety w aplikacji mobilnej biletyna.pl - bez opłaty serwisowej

* promocja trwa do 31-12-2022

koncert

Cztery Pory Miłowania

koncert

Cztery Pory Miłowania

Cztery Pory Miłowania - koncert
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Masz ochotę na rewelacyjny wieczór z muzyką, poezją i uśmiechem?😊 Przyjdź na Cztery pory miłowania❤️ Będzie nastrojowo, poetycko i uroczo🪶 Ich twórczość jest niczym pożywka dla duszy.. Przenieś się z nami do krainy łagodności 🌸👉🏻🎫

Cztery Pory Miłowania - więcej informacji

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego. Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów. W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:

2017 – „Litania do…”
2020 – „W zamyśleniu”
2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:

2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.
2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.
2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Recenzje i opinie: Cztery Pory Miłowania

Piękny poetycki koncert
Adam 04.12.2022 20:24
Bardzo miło spędzony czas, świetni wykonawcy, cudowna muzyka. Jednym słowem balsam dla duszy, takiej muzyki słucha się z przyjemnością. Polecam!!
Renata 04.12.2022 20:03
Fantastyczny koncert. Polecam.
Ania 04.12.2022 18:53
Pięknie brawo dla zespołu i obiekt też super
04.12.2022 16:52
Fantastyczny koncert. Cudowny, piękny (zwłaszcza Gosia 🙂) zespół. Niesamowite teksty i muzyka. Polecam!!
Robert R. 04.12.2022 10:39
Cudowny koncert uczta dla sluchacza
MAGDALENA 04.12.2022 10:39
Nie mogło być inaczej. W tym miejscu oraz ze wspaniałym zespołem w roli głównej. Cudownie
Renata 04.12.2022 10:17
Polecam !!! Super koncert !!!
Mxmxmx 04.12.2022 10:01
Fantastyczny koncert, polecam 👍
EdKa 04.12.2022 09:58
Występ niesamowity, klimatyczny, balsam dla duszy, serca i uszu!
03.12.2022 13:18
Było wspaniałe
Miku 03.12.2022 12:28
Piękna muzyka, piękny koncert.
AUGUST 03.12.2022 12:17
Koncert w pełni satysfakcjonujący. Uczta dla ucha i ducha. Bardzo udany mix starych i nowych przebojów. Dziękujemy. 🤗
Renata 03.12.2022 09:54
Polecam
Piotr 03.12.2022 09:10
Super impreza!!! Bardzo fajne piosenki, ciekawe głosy, dobra muzyka i teksty!
I.K. 29.11.2022 15:21
Cudowna muzyka,wokaliści i muzycy wkładają całych siebie w to,co robią. Tworzą niepowtarzalną atmosferę serdeczności,dobrego żartu i klasy samej w sobie. Z niecierpliwością czekam na kolejny koncert tego zespołu. Ich muzyka w tych trudnych czasach jest jak balsam na zmęczoną duszę. Przypominają mi swoją twórczością zespół SDM,jednak moim zdaniem Cztery Pory Miłowania biją ich na głowę. Wspaniały występ. Przyciągają fanów w ogromnym rozstrzale wiekowym i to jest cudowne. Starsi,w średnim wieku,młodzież...wszyscy słuchali jak zaczarowani... Czułam się zaszczycona mogąc ich posłuchać.
Natalia 26.11.2022 21:39
Cudowny występ, chciałoby się jeszcze.Niesamowita atmosfera i cudowny kontakt p.Michala z publicznością . Koncert dla każdego, polecam.
Lucy 26.11.2022 19:54
Piękny występ.
Anita 26.11.2022 14:07
Koncert rewelacyjny. Czas minął bardzo szybko w świetnej atmosferze, przy wspaniałej muzyce :)
Paulina 26.11.2022 13:46
10x10 na 10 Suer polecam
Kubik 26.11.2022 12:42
Cudnie 😘
26.11.2022 12:08
Rewelacja!!!! Super kontakt z publicznością. Polecam
Ewelina 26.11.2022 11:21
Piękne spotkanie 🥰
Aneta 26.11.2022 09:50
Koncert rewelacja dwie godziny wspaniałej zabawy. Cieszę się że mogłam w nim uczestniczyć i poznać tak fajnych ludzi . To są moje klimaty które uwielbiam- ): pozdrawiam
Dorota 26.11.2022 08:40
Wspaniały koncert. Atmosfera, brzmienie repertuar Na 6 gwiazdek ;-)
AdJe 23.11.2022 16:15
WIĘCEJ
ZWIŃ

Pytania i odpowiedzi (FAQ)

  • Piękny poetycki koncert

    Adam 04.12.2022 20:24


  • Bardzo miło spędzony czas, świetni wykonawcy, cudowna muzyka. Jednym słowem balsam dla duszy, takiej muzyki słucha się z przyjemnością. Polecam!!

    Renata 04.12.2022 20:03


  • Fantastyczny koncert. Polecam.

    Ania 04.12.2022 18:53


  • Pięknie brawo dla zespołu i obiekt też super

    04.12.2022 16:52


  • CUDOWNY KONCERT.

    Agnieszka 04.12.2022 15:02


  • Świetny koncert

    Anna 04.12.2022 14:14


Polecane z kategorii koncert