koncert

Cztery Pory Miłowania

koncert

Cztery Pory Miłowania

Cztery Pory Miłowania - Bilety na koncert
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego. Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów. W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:

2017 – „Litania do…”
2020 – „W zamyśleniu”
2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:

2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.
2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.
2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Recenzje i opinie: Cztery Pory Miłowania

Bardzo fajne, wydarzenie. Milo, profesjonalnie.
Jareckii 23.05.2022 15:02
Rewelacyjny występ . Świetny klimat!!!
Sylwia 23.05.2022 11:05
Przepiękny koncert, prawdziwa uczta dla serca i ucha!
Natalia 23.05.2022 10:24
Koncert i zespół? zjawiskowy i piękny pod każdym względem - tekstowym, muzycznym, wokalnym, personalnym. W tym ciemnym, pełnym przeciętności i złych emocji świecie - parafrazując słowa jednego z utworów - są prawdziwym światłem, które Pan Bóg wylał ze swego dzbanu na tych troje wyjątkowych artystów a Oni się tym blaskiem wspaniale dzielą...
Slavo ze WSI Duszniki 23.05.2022 10:05
Super koncert polecam
Zibi 23.05.2022 09:42
Było super piękna muzyka -ukojenie duszy
23.05.2022 08:42
Magiczny koncert :) Piękna akustyka, cudne głosy i niesamowita atmosfera!
@nn@ 22.05.2022 20:26
Cudownie i zjawiskowo.
Roman 22.05.2022 18:12
Coś dla ucha i coś dla ducha. Bardzo miło spędzony czas. Bardzo się nam podobało.
Jolanta 22.05.2022 16:15
Przepiękny, klimatyczny koncert, swobodna, radosna atmosfera, słuchało się z przyjemnością 😊
Agnieszka Maria 22.05.2022 08:44
Koncert fantastyczny! Jedynie do sali mogę się przyczepić- był gorący dzień, a bez klimatyzacji było tam stanowczo zbyt ciepło. Krzesła mało wygodne, ale występ zespołu rekompensował te niedogodności.
Pereira 21.05.2022 22:05
Zachwycająco! ❤️
Karolina 21.05.2022 10:05
Koncert kameralny, świetni ludzie, świetny występ! 🙂
M. K 17.05.2022 08:56
Występ był rewelacyjny. Świetna muzyka. Wytęp na bardzo WYSOKIM POZIOMIE. Polecam wszystkim koncerty tego zespołu.
Ania 16.05.2022 16:12
Wspaniały koncert
Gosiek 16.05.2022 13:38
Rewelacyjny koncert! Świetna muzyka, doskonały kontakt z publicznością, klimatyczny nastrój, autorskie teksty. Jeden z lepszych koncertów na jakich byłam. Ponad 2 godzinna uczta duchowa, która chwyta za serce. Na pewno jeszcze nie raz się spotkamy :-)
Jola 15.05.2022 19:29
Koncert rewelacyjny, świetna atmosfera którą wprowadził zespół swoim bezpośrednim kontaktem ze słuchaczami 😊 dziękuję za możliwość bycia i za tych cudownych młodych ludzi 😄
Zell 15.05.2022 16:28
Klimatyczna atmosfera z lirycznym zespołem. Wieczór udany. Polecam.
yio 15.05.2022 15:04
Rewelacyjnie się słucha, super muzyka, śpiew i dobry przekaz literacki.
Rafał 15.05.2022 08:38
Mega super występ
Grazyna 09.05.2022 08:28
Świetna atmosfera, piękna muzyka, chyba najlepsza opcja do relaksu po całotygodniowym stresie Dziękujemy
Misiu 02.05.2022 15:12
Super. Świetny klimat!!!!
ASIA I WITEK 30.04.2022 12:29
Cudowny koncert, było bardzo refleksyjnie. Zespół stworzył serdeczną atmosferę. Piękne piosenki, super głosy 🙂Przyjemnie spędzony czas. Dziękuję i pozdrawiam, Lidia
Lidia 30.04.2022 09:18
Przepiękne wydarzenie. Bardzo warto
Justyna 30.04.2022 09:17
Kameralnie., doskonała muzyka, świetna atmosfera
Daro 30.04.2022 08:58
Bogactwo słów ludzi bogatych w uczucia - piękny czas. Dziękuję.
30.04.2022 08:36
Wspaniały koncert, super organizacja, cudowne wrażenia
Jędrek 30.04.2022 08:28
Było przecudownie 😍 atmosfera taka, jakbyśmy znali się od dawna, a zespół, co tu dużo mówić, już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania z nimi. Jestem oczarowana ♥️♥️
Magdalena 29.04.2022 23:33
Fajny koncert, miła atmosfera.
Marek 29.04.2022 20:14
Świetne przeżycie, klimatyczne, żona i ja bardzo ten koncert przeżyliśmy. Zaczniemy częściej bywać w tym miejscu, które nas oczarowało.
Krzysztof i Majka 29.04.2022 12:44
WIĘCEJ
ZWIŃ

Polecane z kategorii koncert