Recenzje
IX Katowicka Noc Kabaretowa

Recenzje

IX Katowicka Noc Kabaretowa

Z przykrością stwierdzam że ja, jak i moi znajomi iż zeszłoroczna Noc Kabaretowa była o wiele ciekawsza. W tym roku ciągnęło się to strasznie, organizacja dobra ale sam repertuar daje wiele do życzenia. Na kabaret idziemy po to by się śmiać a nie patrzeć na zegarek kiedy się skończy.
Zawiedziona 16.05.2018 13:03
Kabarety na żywo to jest coś!Było fantastycznie, Igor Kwiatkowski the best :) Serdecznie polecam
Agnes_99 09.05.2018 17:06
Bardzo fajne występy po raz kolejny. Bardzo dobrze się bawiłem i liczę na to samo w przyszłym roku;)
Witkacy 27.04.2018 17:26
Dobrze, zadowolony.
bogel 26.04.2018 21:22
Organizacja POŻAL SIĘ BOŻE!!!!!:-(((( Na wstępie kazano pokazać zawartość plecaków i damskich torebek. Kto miał coś do picia lub jedzenia, nie mógł z tym wejść bo rzekomo to przeszkadza artystom. Inna pani z obsługi powiedziała, że można zakupić picie i jedzenie w Spodku. Zatem, to już nie przeszkadza artystom? ŻENUJĄCE. Zakupione w Spodku chipsy mniej szeleszczą? Jeszcze inna pani z obsługi powiedziała, że taka info pojawiła się na stronie. Tylko dlaczego nikt jej nie zauważył i wszyscy mieli ze sobą coś do przekąszenia i wodę w tym ciepłym dniu? Mnie występy średnio przypadły do gustu (w porównaniu z Kabaretowym Dniem Kobiet w tym roku, którym byłam ZACHWYCONA). Najlepiej podobał mi się występ Igora Kwiatkowskiego:-) A teraz opinia mojego Męża: A ja dodam ze swojej strony, że w niedzielę , czyli dzień później w Spodku był koncert słynnego zespołu "Golec Orkiestra" i nie było żadnej kontroli. Pozdrawiamy BEZNADZIEJNYCH ORGANIZATORÓW.
Fani Kabaretów 24.04.2018 20:22
Było super. Igor najlepszy .
Syla 24.04.2018 09:04
Bardzo fajnie było :)
Witam,było super ,ale miejsca mieliśmy za daleko i nawet w okularach nie było dobrze widać,dobrze,że były ekrany.Ogólnie było wesoło.
Jak zwykle zabawa była przednia choć odnoszę wrażenie że z roku na rok poziom nieco się obniża
Mr_Raff 23.04.2018 18:31
wspaniały występ jestem już trzeci raz i jak zwykle jestem zadowolona, dużo śmiechu fajna zabawa. Polecam każdemu :)
imka 23.04.2018 16:46
Artyści super! Pan Robert świetnie prowadził całą imprezę. Wielki minus za to że nie można było wnosić jedzenia. Ludzie musieli przed wejściem wszystko pozjadac lub wywalić. A w środku nie było w sumie nic ciekawego do kupienia.
Pati 23.04.2018 13:45
Super.
Marek 23.04.2018 10:53
Zaskoczenie...wiem masowa impreza, ale przesada z odbieraniem przy wejściu wody w butelkach....a zwłaszcza również zwykłych ciastek....chipsów. Tu organizator przesadził. Kabarety na piątkę....zabawa świetna
Anka 23.04.2018 08:16
Niestety słabo. Co roku jestem na Katowickiej Nocy kabaretowej, ten występ był najsłabszy.
mkantosz 23.04.2018 07:23
Zwykle unikam recenzji, jednak postanowiłem tym razem się podzielić. Ponieważ już naoglądałem się nieco występów, uznałem że mam jakiś punkt odniesienia. Spodek jako sala widowiskowa jest niezwykle kiepska - akustyka po prostu woła o pomstę do nieba, hala niosła takie echo, że nie dało się wogóle słuchać. Kiedy żeńska strona kabaretu Nowaki zaśpiewała, myślałem, że rozerwie mi głowę od środka. Krzesła - super na spotkania sportowe - takie na półtorej godziny. Cztery godziny - to mordęga! Po dwóch godzinach marzyliśmy, aby występy się już skończyły... Repertuar - imprezę ratował Kwiatkowski, niezrównany Krosny oraz Kabaret Skeczów Męczących. Reszta - bez życia, polotu i energii - grali odgrzewane kotlety, co w odniesieniu do Kabaretu Moralnego Niepokoju jest już niezwykle przykre. Byliśmy już w tym roku na KMN - wtedy już występ należał już do tych z gatunku - gramy bo musimy. Ale na taką imprezę spodziewaliśmy się czegoś świeżego i z z zaangażowaniem - niestety klapa na całego. Przykro było na nich patrzeć. Stare, ograne skecze, grane od niechcenia i bez tego "czegoś" co jeszcze niedawno można było u nich znaleźć. Ogólnie - żałujemy, że tam byliśmy jako miejsce - może dla Kwiatkowskiego, Krosnego i KSM warto spróbować gdzie indziej... BYle nie hala sportowa!!!!
etygrys 22.04.2018 23:53
Dawno nie byłem na takiej super imprezie,chętnie znów wybrałbym się na taką imprezę.
Guldi 22.04.2018 21:33
Bardzo fajna impreza! Duża dawka dobrego humoru. Bardzo polecam!
Ann13 22.04.2018 20:37
Super!!!
bodzio65 22.04.2018 19:24
Super😁😁
Super. Bardzo fajnie. Przyjemny wieczór. Dobrze wydane pieniądze. Prosimy częściej o takie imprezy niż raz na rok 😊
Ewa 22.04.2018 17:31