Recenzje
Kabaret Neo-Nówka - Kazik sam w domu

Recenzje

Kabaret Neo-Nówka - Kazik sam w domu

spektakl średni. . na sali duchota o 30 minuach,
ADRIAN RZESZÓW 14.01.2019 23:48
Byliśmy na tym kabarecie. Program super bez zarzutu. Świetnie się bawiliśmy, uśmialiśmy się do łez. Miło spędzony wieczór.
blady0 21.11.2018 10:14
Było super!
Krzysztof 20.11.2018 23:53
Bardzo dobry! nic tylko się śmiać
aniaa_92 20.11.2018 10:51
serdecznie polecam
Było super!
Występ ciekawy, zabawny miłe spędzony czas. Jedynym minusem były szczelnie pozamykane na Sali okna i pod koniec zrobiło się duszno. Może jakaś wentylacja na przyszłość?
Marta Bk 15.11.2018 17:48
Kabaret Neo-Nówka jak zawsze niesamowity. Dzięki.
jak zwykle Neonówka dwie godziny świetnej zabawy.
arczih 13.11.2018 18:51
Kabaret obłędny ;) natomiast sala tragedia gorąc i duchota nie do wytrzymania zróbcie coś z tym ;)
Kupilam dla Rodzicow bilety na kabaret jako forma prezentu. Nie mogłam lepiej wybrać !!! Występ oceniają 10/10 żałują że nie było żadnej przerwy aby odpoczac bo śmiali się cały czas że oddechu złapać nie mogli, nawet nałóg palenia papierosów przegrał w ten wieczór. Kto zastanawia się nad pójściem a czyta moja recenzję to PRZYSIĘGAM nie ma się nad czym zastanawiać a wieczór z tym kabaretem wart każdych pieniędzy!
Super zabawa! Polecam!
manieksiudemka 13.11.2018 08:53
Fantastyczna zabawa - polecam
Janusz 13.11.2018 08:26
WYSTĘP KABARETU - PETARDA I CZAPKI Z GŁÓW, 2 GODZINY DOBREJ ZABAWY. MINUS NIESTETY ZA JAKOŚĆ ZWIĄZANĄ Z MIEJSCEM. NA HALI BYŁO CHYBA PLUS 40 STOPNI, ZERO POWIETRZA I NIKT W TRAKCIE WYSTEPU NA TO NIE REAGOWAŁ. DODATKOWO ZAKUPIŁEM 5 BILETÓW NA MIEJSCA, GDZIE ABY WIDZIEC SCENE W CAŁOŚCI, MUSIELISMY ALBO MOCNO SIE POCHYLAĆ ALBO PROSTOWAĆ BO NA WPROST OCZU BYŁA ... GRUBA BARIERKA. KTOŚ SOBIE ZROBIŁ ZE MNIE NIEZŁĄ CHECE. ALE TAK JAK ZACZĄŁEM ... WYSTĘP GODNY POLECENIA.
Sajmon80 12.11.2018 22:09
ŚWIETNA ZABAWA. ZAPRASZAMY CZĘŚCIEJ!!! ŻAŁUJĘ, ŻE NIE ZROBILIŚMY ZDJĘCIA NA FB :)
Super skecze.Warto było oglądać.Polecam
polecam polecam polecam mega zabawa mega humor-NeoNówka na 100 lecie Niepodległości w Tarnowie Życzę Wam 100 lat sukcesów jesteście najjjj :D
Glllllaglakowa :D 12.11.2018 19:56
Super!!! Kabaret pierwsza klasa🙂 Uwielbiam!!śmiech przeplatany ze łzami😂😂
Rewelacja
Super.Super. Gorąco polecam. Tak jak na Neo-Nówce nie bawiłam się nigdy.