Recenzje
Stand-up Show - The Best of

Recenzje

Stand-up Show - The Best of

48h po występie ludzie się pytali czy nie dostałem wylewu bo nie mogłem przestać się uśmiechać
Wojtaszek 17.06.2019 11:40
Rewelacyjne występy wszystkich komików
Opinia krótka i najbardziej trafna. Było zajebiście.
Krzysztof 05.02.2019 12:01
Zabawa fajna, ubaw po pachy gorzej z organizacją, wyśmienite humory popsuła nam informacja o zaginionej kurtce w szatni
Świetne wydarzenie, najlepsi występujący :) tylko problem z parkowaniem - za mało miejsc parkingowych.
Sam wystep byl ok, jednak dojazd tam to koszmar. Zero organizacji, kolejki kilometrowe...
maszynowy 01.02.2019 19:24
Widowisko mistrzostwo świata. Dobra dawka 3 godzinnego humoru. Występujący nie zawiedli!! Jedyne zastrzeżenia tylko do szatni w CRS Zg, po występie ludzie na szatni sobie nie radzili, kolejki, okazywało się czasem że nie ma kurtek na numerku który dostaliśmy.. kobiety w ciąży musiały się męczyć w kolejkach z ludźmi po spożyciu..
Adrian 30.01.2019 20:28
Super impreza!!
Weaver 30.01.2019 12:37
Było bardzo fajnie, policzki bolały mnie od śmiechu ;) dużo prawdy życiowej w wersji na wesoło ;) na pewno poszłabym jeszcze raz :)
katrina 29.01.2019 23:12
Rewelacja!!!! Każdemu polecam wybrać się na takie show
Bardzo fajny występ, jedyne co to szybko zleciało. Polcecam każdemu.
Super rozrywka!
Super wieczór! Pietruszka, Van Bendler i Ruciński rozwalili system! :)))
widzka 29.01.2019 09:24
Bardzo przyjemnie, polecam
mega ; )
krzysio 28.01.2019 23:33
Świetne show :)
Joanna 28.01.2019 23:20
Świetne występy, nowe programy, dużo dobrej zabawy.
Show fantastyczne . Występy na rożnym poziomie , większość rewelacja. Organizacja średnia, olbrzymie kolejki w szatni i bufecie. Na odbiór płaszczy czekaliśmy godzinę i to o późnej porze bo o 23.00. Ogólnie pozytywnie, ostry humor zrekompensował niedciągnięcia organizacyjne . Polecam !
Ktogwiazdy jak zwykle nie zawiodły po wyjściu poczułem lekki niedosyt nie wszystkie wystepy były na tym samym poziomie. Lekka obsuwa przy rospoczeciu świadczy o niedoskonałej organizacji lecz mozna bylo miec pełne poczucie bezpieczeństwa. Bufety poległy na całej lini 20 min czekania w kolejce za paliszkami opinia dość krytyczna lecz szczeta wiecej takich imprez.
Dużo śmiechu przez kilka godzin warte tych pieniędzy. polecam wszystkim sztywniakom