Recenzje
Kabaret Moralnego Niepokoju - Nowy program: Tego jeszcze nie grali

Recenzje

Kabaret Moralnego Niepokoju - Nowy program: Tego jeszcze nie grali

1 2
Dużo śmiechu, forma lidera kabaretu olimpijska. Natomiast wbrew zapowiedziom jest także sporo świnienia. Kabaret na pewno nie nadaje się dla dzieci.
Super :)
Jolanta 13.01.2019 20:25
Humor jak zwykle na światowym poziomie!
Występem KMN jestem zawiedziony. Nowy program to rozczarowanie. Gdyby nie stare numery to byłaby zupełna klapa. Do tego dochodzi jeszcze kiepskie nagłośnienie - zbyt głośno, bardzo słaba oprawa muzyczna. Jedyny atut KMN to b.dobry warsztat aktorski członków kabaretu. Dla porównania w listopadzie 2018 byłem na występie kabaretu Neonówka - to była prawdziwa rewelacja, poziom nieosiągalny dla Kabaretu Moralnego Niepokoju. Niestety!
Super występ. Jak na mistrzów przystało.
Mariola 09.01.2019 18:35
Świetna atmosfera! Doskonale przygotowane przedpremierowe skecze!
Madia170192 09.01.2019 07:46
Świetny program. Moim skromnym zdaniem p. Górski za szybko mówi i nie zawsze można dokładnie zrozumieć. Reszta super. Faktycznie nowy program. Serdecznie polecam.
Uwielbiam KMN i byłam na kilku ostatnich występach tej grupy.Za każdym razem bawiłam się wybornie.Bolała mnie wręcz przepona i krtań od śmiechu.Ale wczorajszy występ to nieporozumienie.Mało zabawne skecze,oczywiste puenty, a na bis odgrzewane kotlety.Szkoda czasu i pieniędzy.Opuściłam Teatr Wielki w Poznaniu rozczarowana.
Jak zwykle był to świetny występ KMN.Faktycznie tego jeszcze nie grali (poza skeczami z "bisów").Warto było !
tombac 08.01.2019 16:04
Polecam gorąco. Całe półtoragodzinny śmiechu.
Hemol 08.01.2019 14:36
Bardzo dobrze! Dwa zbyt ostre żarty, jeden o feministkach, drugi o polityce, ale grają świetnie:)
Jak zawsze świetni.
Jestem rozczarowana występem. Sądziłam, że nowy program będzie bardziej atrakcyjny i wesoły. Skecze trochę " na siłę". Liczyłam też na występ Pani Magdaleny Stróżyńskiej. Cena 120 zł za bilet zbyt wygórowana do jakości i poziomu występu.
Renata 08.01.2019 12:11
Im starsi tym lepsi.
Świetny program, ubawiliśmy się do łez, szczerze polecam:)))))
monika 08.01.2019 11:12
Kiepskie nagłośnienie (za głosno), nowy program taki sobie, rwany, nie równy. Stare skecze ok - ale już znane :-(
SOGO57 08.01.2019 11:02
Świetna zabawa. Cała moja ekipa prostuje dziś szczęki od śmiechu 😊
Zadowolina 08.01.2019 11:01
Panowie dają radę! Polecamy z czystym sumieniem...
Swietna zabawa. Jedyny minus -trzeci balkon to zbyt dalekie miejsca- nie widac dobrze twarzy a w kabarecie mimika jest istotna
Świetny występ! Ubaw po pachy. Żarty genialne jak zawsze! Gorąco polecam, było super! :D
sekta005 08.01.2019 09:39
1 2