Recenzje
Polska Noc Kabaretowa 2019

Recenzje

Polska Noc Kabaretowa 2019

Poprzednia 1 2 Następna
występ był bardzo ładny,wesoły świetna dawka humoru. Tylko było bardzo duszno. Pozdrawiam.
polecam
kami 11.04.2019 16:37
Super zabawa. Nie odczuliśmy tych 4 godzin. Polecamy.
Bardzo udany występ. Uśmialiśmy się do łez. Polecam!!
Wioletta 10.04.2019 11:55
Było super K2 najlepszy
Świetna organizacja – po wejściu obsługa kierowała do odpowiednich sektorów. Ubawiliśmy się doskonale. Kabarety z nowym programem - nowe skecze bardzo zabawne. Wyszliśmy zadowoleni.
judi 09.04.2019 20:41
Występy kabaretów bardzo śmieszne ( moim zdaniem najlepszy był Igor Kwiatkowski ), inne kabarety miały jednak za dużo wątków politycznych i seksualnych. W Arenie Poznańskiej było niestety bardzo duszno, brak dobrej wentylacji i zbyt ciasno poukładane siedzenia. W przerwie nie było praktycznie możliwości skorzystania z toalety i kupienia napoju - takie były kolejki - zła organizacja. Dziękuję
Kabaret na 6.wszyscy wykonawcy. Organizacja bez zarzutow.
Super!!!
Klaudia 08.04.2019 22:06
było ok pojawiły się wyściełane krzesła to miłe jednak to ponad cztery godziny sama impreza super zabawa byliśmy kolejny raz na pewno nie ostatni
zibi 08.04.2019 21:28
Super przedstawienie!!!
Grabuś 08.04.2019 21:06
Oczywiście jak zwykle SUPER WYDARZENIE , niestety Hala Arena w Poznaniu mogłaby zadbać o to, aby na czterogodzinny występ kabareciarzy , na sali nie było tak duszno, jakaś klimatyzacja mogłaby być włączona.
Karolka 08.04.2019 20:49
Pierwszy raz brałem udział w takiej imprezie i na pewno powtórzę w przyszłym roku. Było naprawdę zabawnie, skecze nowe (a przynajmniej ja ich nigdy wcześniej nie widziałem:)Bardzo pozytywnie zaskoczyło K2 i KSM. Na minus - niesamowity zaduch w Arenie i ciasno ułożone krzesła.
Darek 08.04.2019 20:18
Super zabawa
Ania 08.04.2019 18:22
Bardzo mi się podobała Polska Noc Kabaretowa uśmiałam się bardzo
Basia 08.04.2019 16:25
Moja opinia hmm, bardzo pozytywna i uśmiechnięta. Jak zawsze zdarzyły się mniej śmieszne momenty, ale nie każdego wszystko bawi... Wyszliśmy zadowoleni i na bank jeszcze się tam pojawimy, wrócimy :)
Diabolo126 08.04.2019 16:12
Bardzo udana impreza. Nie brałem w ogóle pod uwagę czasu całego przedstawienia, stąd mogło się wydawać zbyt długo ale z pewnością było warto. Były lepsze i gorsze skecze, ale gorsze słyszane po raz pierwszy też były śmieszne. Zdecydowanie polecam!!!
Dezyderius 08.04.2019 15:16
4godziny śmiechu i super zabawy. warte każdych pieniędzy smile jak zwykle w formie ;)
lukas 08.04.2019 12:18
wspaniale spędzone 4 godziny było super skecze nowe jeszcze nie ograne
slawek n 08.04.2019 11:49
REWELACJA! Uśmiałam się jak przysłowiowa norka:)
Poprzednia 1 2 Następna