Nowość!
od 03.05.2024
* promocja trwa do 30-06-2024
FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją
OPIS
Kup BiletyUwaga tylko do 14.01.2018r. cena warsztatów wynosi 289 zł, od 15.01.2018r. regularna cena warsztatów to 340 zł.
Menu warsztatów kulinarnych:
Warsztaty poprowadzi Sebastian Olma wraz z sous chefem.
Na zakończenie każdy uczestnik otrzyma fartuch oraz przepisy.
Podczas warsztatów: wino/kawa/herbata/woda.
FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją - więcej informacji
To będzie wyjątkowa kulinarna opowieść stworzona przez utalentowanego szefa Sebastiana Olmę dla Cook Story by Samsung. W jej trakcie uczestnicy będą mieli okazję dowiedzieć się najważniejszych i najciekawszych informacji na temat owoców morza i jej przedstawicieli: takich jak ostrygi, czy krewetki oraz coraz chętniej jedzonych przez Polaków ryb. Sebastian Olma bardzo chętnie dzieli się swoim doświadczeniem i wiedzą. Jego opowieść to połączenie wieloletniego doświadczenia jako szefa kuchni w najlepszych restauracjach, inspiracji i odwagi do tego, aby łączyć nieoczywiste smaki. Sebastian rozpocznie swoją opowieść od pokazania jak przyrządzić i podać poszczególne dania. Opowie o produktach, ich właściwościach oraz możliwych zastosowaniach. Każdy będzie mógł się nauczyć jak poprawie filetować rybę, jak poznać świeżą rybę oraz owoce morza, czy jak najkorzystniej poddawać je obróbce termicznej. To wszystko i wiele więcej na warsztatach Sebastiana Olmy. Zapraszamy więc na połączenie teorii z gotowaniem sercem.
CZYTAJ WIĘCEJ
CZYTAJ WIĘCEJ
Obsada:
Brak
POKAŻ WSZYSTKICH
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją
Recenzje i opinie: FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją
Jak działają recenzje?
Brak recenzji