Kupuj taniej bilety w aplikacji mobilnej biletyna.pl - bez opłaty serwisowej

* promocja trwa do 31-12-2023

festiwal

Seafood Festival – Portugalski Dzień Owoców Morza i Muzyki – koncert Eurico Silva

festiwal

Seafood Festival – Portugalski Dzień Owoców Morza i Muzyki – koncert Eurico Silva

Seafood Festival – Portugalski Dzień Owoców Morza i Muzyki – koncert Eurico Silva - festiwal

 Bilety
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Seafood Festival – Portugalskie Święto Owoców Morza i Muzyki w Warszawie. Na pięciogodzinną imprezę zaprasza wybitny szef kuchni portugalskiej DIOGO BRITO, właściciel resturacji Diogo’s. Muzyka na żywo, gwiazda wieczoru: EURICO SILVA, który przyjedzie na imprezę z portugalskiego Alentejo

Seafood Festival – Portugalski Dzień Owoców Morza i Muzyki – koncert Eurico Silva - więcej informacji

Jedyne takie wydarzenie w Polsce!

Live cooking – pięć stanowisk bazujących jedynie na świeżych owocach morza: żywe kraby, pyszne ostrygi, homary, krewetki, wongole, ryby, których nigdy wcześniej nie jadłeś, w tym prawdziwe olbrzymie okazy.

Pokaz przygotowywania vongoli na płonącym winie.

Możliwość zakupu ryb i owoców morza do degustacji, jak również surowych, do przygotowania we własnym zakresie w domu.

Na imprezę zaprasza wybitny szef kuchni portugalskiej DIOGO BRITO, właściciel resturacji Diogo’s.

Muzyka na żywo, gwiazda wieczoru: EURICO SILVA, który przyjedzie na imprezę z portugalskiego Alentejo

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Kup voucher na dowolne wydarzenie

Podaruj bliskim niezapomniane emocje

50,00 zł
100,00 zł
200,00 zł

Klikając w przycisk wybierasz voucher wartościowy wielokrotnego użycia ważny 48 miesięcy

Recenzje i opinie: Seafood Festival – Portugalski Dzień Owoców Morza i Muzyki – koncert Eurico Silva


Jak działają recenzje?
Żałuję udziału w wydarzeniu. Wstęp za parę (100zł) nie dawał praktycznie żadnej korzyści. Przestrzeń niewłaściwie zagospodarowana - szkoda mi było artystów śpiewających w dziwnym miejscu z dala od reszty wydarzenia na środku kortu. Owoce morza na pewno były świeże, ale sam sposób masowego przygotowywania ich w baraku z nieprzygotowaną do takiej skali obsługą znacząco obniżył walory smakowe. Dookoła było ciemno, więc nie było widać do końca, co się je. Obsługa swoimi staraniami i pozytywnym podejściem nieco rekompensowała. Ceny produktów w zestawieniu ze standardem podania i przygotowania to skandal. Doceniam koncept dostarczenia świeżych owoców morza do Polski. Na pewno to duży wysiłek.
Asia 04.09.2022 11:09
Seafood Festival – Portugalski Dzień Owoców Morza i Muzyki – koncert Eurico Silva
Warszawa, 03.09.2022
Bistro DioGo’s (Legia Tenis & Golf)

Polecane z kategorii festiwal