od 06.12.2025
COOK IT RAW STORY, czyli ryby inaczej
Menu warsztatów kulinarnych:
Warsztaty prowadzi Martin Gimenez Castro wraz z sous-chefem
COOK IT RAW STORY, czyli ryby inaczej - więcej informacji
Surowe ryby to nie tylko sushi. W wielu krajach surowe ryby czyli RAW FISH / PESCE DI CRUDO niezmiennie królują na stołach. Serdecznie zapraszamy na tę wyjątkową i smaczną kulinarną opowieść właśnie o rybach. Mistrzem ceremonii tego wieczoru będzie nikt inny jak zwycięzca 1 edycji programu TOP CHEF a na co dzień szef kuchni w restauracjach SALTO oraz CEVICHE.
Marin Gimenez Castro jak na rodowitego Argentyńczyka przystało wie o rybach wszystko i nie jest to przesada. Jego autorska opowieść będzie niezwykle inspirująca pełna praktycznych trików i łatwa w odtworzeniu w domowych warunkach. Podczas warsztatów nauczymy się jak wybierać najlepsze ryby, jak je filetować, przyrządzać i jeść na surowo. Martin podpowie jak dobierać i przygotowywać odpowiednie dodatki oraz aromatyczne sosy. Tak przygotowane ryby zachowują najlepsze wartości odżywcze i najkorzystniej wpływają na nasze zdrowie. Zapraszamy, będzie pysznie.
COOK IT RAW STORY, czyli ryby inaczej
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: COOK IT RAW STORY, czyli ryby inaczej
Brak recenzji