od 12.05.2024
East Asia Story - Kulinarna Podróż Przez Azję
- Udostępnij
- Kopiuj link
OPIS
Kup BiletyEast Asia Story - Kulinarna Podróż Przez Azję | Bilety Online, Opis, Recenzje | 2024, 2025
Kup Bilety
- Udostępnij
- Kopiuj link
- SHIO RAMEN – filozofia tworzenia dania, które obok sushi jest najpopularniejszą potrawą w Japonii – Shio ramen Ivana Orkina, podany z makaronem alkaicznym, delikatnym brzuchem wieprzowym, grillowanym pomidorem, jajkiem Ajitsuke i szczypiorkiem
- „BAO Z K.F.C.” (KOREAN FRIED CHICKEN) – Parowana bułeczka, która szturmem zdobywa świat gastronomii – Bułeczka bao z mięsem z uda kurczaka w pikantnej glazurze wywodzącej się z Korei, piklowanymi warzywami i pikantnym majonezem
- PAD THAI – flagowe danie Stir-Fry robione na woku, wywodzące się z Tajlandii – Pad Thai z krewetkami, owocami tamaryndowca, jajkiem, kiełkami mung, fistaszkami, kolendrą i szczypiorkiem
East Asia Story - Kulinarna Podróż Przez Azję - więcej informacji
Tym razem serdecznie zapraszamy Was na wspaniałą, kulinarną podróż przez Azję! Wspólnie odwiedzimy Japonię, Tajlandię, oraz Koreę i przygotujemy dania, które mają największy wpływ na kulinarne trendy Azji.
Warsztaty poprowadzi Bartosz Snecz Dębski, miłośnik street-foodu, który pracował w wielu znanych restauracjach zarówno w Łodzi jak i w Warszawie. Współtworzył menu w znanych miejscach, takich jak Pizza Boyz, dogidog, Mañana Tex-Mex Bar. autor bloga kulinarnego „Snacz gotuje”.
CZYTAJ WIĘCEJ
CZYTAJ WIĘCEJ
Bilety
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: East Asia Story - Kulinarna Podróż Przez Azję
Jak działają recenzje?
Brak recenzji