od 06.12.2025
InAzia MUSHROOM STORY: smaki i aromaty tajskich grzybów
Menu warsztatów kulinarnych:
Kurs poprowadzi Marcin Sasin wraz z Sous Chefem.
InAzia MUSHROOM STORY: smaki i aromaty tajskich grzybów - więcej informacji
„The best mushroom taste of InAzia Story, czyli tajskie smaki i aromaty” to jedyna w swoim rodzaju opowieść kulinarna o smakach Azji, z wykorzystaniem oryginalnych produktów i przypraw wyszukanych podczas licznych podróży. Podczas spotkania skoncentrujmy się azjatyckich grzybach bardzo ważnych w kuchni tej części świata. Marcin stworzył swoją opowieść wokół ENOKI, grzybów SHIMEJI i SHITAKE. i przybliży sposób łączenia i przygotowania tych grzybów w potrawach azjatyckich Pasją Marcina Sasina od początku kariery była kuchnia azjatycka. Szef kuchni zgłębiał smaki i aromaty Azji regularnie podróżując, odwiedzając najlepsze restauracje tego regionu oraz degustując słynną kulinarną sztukę ulicy. Jest to jedyna okazja na spotkanie z Marcinem poza hotelem. Opowieść kulinarna, którą stworzył dla Cook Story będzie pełna inspiracji, cennych i praktycznych rad dotyczących kuchni azjatyckiej oraz historii z życia Szefa Kuchni. To będzie bardzo wyjątkowa kulinarna opowieść.
InAzia MUSHROOM STORY: smaki i aromaty tajskich grzybów
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: InAzia MUSHROOM STORY: smaki i aromaty tajskich grzybów
Brak recenzji