od 06.12.2025
Jerk STORY, czyli polskie składniki i jamajskie przyprawy
Menu warsztatów kulinarnych:
Kurs poprowadzi Michał Molenda wraz z Sous Chefem.
Podczas warsztatów lampka wina/kawa z ekspresu ciśnieniowego/woda/napoje/herbata
Jerk STORY, czyli polskie składniki i jamajskie przyprawy - więcej informacji
Będzie to kulinarna podróż po znanych polskich składnikach i jamajskich przyprawach. Michał Molenda pokaże Wam jak urozmaicić kuchnię na co dzień. Przygotujemy bardzo popularną na Jamajce marynatę – Jamaican jerk oraz nauczymy się wędzić mięso domowym sposobem. Jerk jest sosem używanym do peklowania mięsa.
Michał Molenda doda ognia do przygotowywanych na warsztatach dań. Dodatkowo Jerk Story to będzie również kolorowy deser. Jeśli jesteście ciekawi gdzie Michał Molenda poznał smaki i aromaty jamajskie, zapytajcie się koniecznie na warsztatach. Na pewno będzie gorąco, ogniste dania i ogniste niespodzianki.
Jerk STORY, czyli polskie składniki i jamajskie przyprawy
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: Jerk STORY, czyli polskie składniki i jamajskie przyprawy
Brak recenzji