od 06.12.2025
VEGAN STORY, czyli smaki i aromaty kuchni roślinnej
Menu warsztatów kulinarnych:
Kurs poprowadzi Jola Słoma i Mirek Trymbulak. Podczas warsztatów: wino bezalkoholowe/kawa/herbata/woda
Na zakończenie kursu każdy uczestnik otrzyma fartuch.
VEGAN STORY, czyli smaki i aromaty kuchni roślinnej - więcej informacji
Tę kulinarną opowieść z Jolą Słoma i Mirkiem Trymbulakiem zaczniemy od zapoznania się przy lampce bezalkoholowego wina i części teoretycznej o podstawach bezglutenowej kuchni wegańskiej. Będziemy mówić o zdrowiu, dobrych, bezglutenowych produktach i o tym czym zastąpić popularne produkty - takie jak mąka czy jajko. Następnie wspólnie ugotujemy i będziemy degustować wszystkie przygotowane potrawy. To co zostanie zabierzecie ze sobą do domu. Ta kulinarna opowieść ma na celu zainspirowanie Was do przyrządzania zdrowych i pysznych wegańskich potraw na co dzień.
VEGAN STORY, czyli smaki i aromaty kuchni roślinnej
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: VEGAN STORY, czyli smaki i aromaty kuchni roślinnej
Brak recenzji