Kupuj taniej bilety w aplikacji mobilnej biletyna.pl - bez opłaty serwisowej

* promocja trwa do 31-10-2022

inne

FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją

inne

FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją

FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją - inne
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Uwaga tylko do 14.01.2018r. cena warsztatów wynosi 289 zł, od 15.01.2018r. regularna cena warsztatów to 340 zł.

Menu warsztatów kulinarnych:

  • Ravioli z farszem z ryb oraz owoców morza – możliwość wykorzystania farszu również w innych wyjątkowych daniach;
  • Zupa z krewetkami – szybki i prosty przepis, którym zachwycisz wszystkich wykorzystując wszystkie możliwe składniki;
  • Pstrąg, którego poddamy zupełnie nowej obróbce termicznej dzięki czemu jego smak pozostanie w naszej pamięci na długo;
  • I na deser…. Ostryga z dressingiem.

Warsztaty poprowadzi Sebastian Olma wraz z sous chefem.
Na zakończenie każdy uczestnik otrzyma fartuch oraz przepisy.
Podczas warsztatów: wino/kawa/herbata/woda.

FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją - więcej informacji

To będzie wyjątkowa kulinarna opowieść stworzona przez utalentowanego szefa Sebastiana Olmę dla Cook Story by Samsung. W jej trakcie uczestnicy będą mieli okazję dowiedzieć się najważniejszych i najciekawszych informacji na temat owoców morza i jej przedstawicieli: takich jak ostrygi, czy krewetki oraz coraz chętniej jedzonych przez Polaków ryb. Sebastian Olma bardzo chętnie dzieli się swoim doświadczeniem i wiedzą. Jego opowieść to połączenie wieloletniego doświadczenia jako szefa kuchni w najlepszych restauracjach, inspiracji i odwagi do tego, aby łączyć nieoczywiste smaki. Sebastian rozpocznie swoją opowieść od pokazania jak przyrządzić i podać poszczególne dania. Opowie o produktach, ich właściwościach oraz możliwych zastosowaniach. Każdy będzie mógł się nauczyć jak poprawie filetować rybę, jak poznać świeżą rybę oraz owoce morza, czy jak najkorzystniej poddawać je obróbce termicznej. To wszystko i wiele więcej na warsztatach Sebastiana Olmy. Zapraszamy więc na połączenie teorii z gotowaniem sercem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Brak wydarzeń

Brak wydarzeń

Recenzje i opinie: FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją

Brak recenzji

Polecane z kategorii inne