inne

FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją

inne

FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją

FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją - Bilety

FISH & SEAFOOD STORY, czyli gotowanie ryb i owoców morza z wielką pasją | Bilety Online, Opis, Recenzje | 2020, 2021

To będzie wyjątkowa kulinarna opowieść stworzona przez utalentowanego szefa Sebastiana Olmę dla Cook Story by Samsung. W jej trakcie uczestnicy będą mieli okazję dowiedzieć się najważniejszych i najciekawszych informacji na temat owoców morza i jej przedstawicieli: takich jak ostrygi, czy krewetki oraz coraz chętniej jedzonych przez Polaków ryb. Sebastian Olma bardzo chętnie dzieli się swoim doświadczeniem i wiedzą. Jego opowieść to połączenie wieloletniego doświadczenia jako szefa kuchni w najlepszych restauracjach, inspiracji i odwagi do tego, aby łączyć nieoczywiste smaki. Sebastian rozpocznie swoją opowieść od pokazania jak przyrządzić i podać poszczególne dania. Opowie o produktach, ich właściwościach oraz możliwych zastosowaniach. Każdy będzie mógł się nauczyć jak poprawie filetować rybę, jak poznać świeżą rybę oraz owoce morza, czy jak najkorzystniej poddawać je obróbce termicznej. To wszystko i wiele więcej na warsztatach Sebastiana Olmy. Zapraszamy więc na połączenie teorii z gotowaniem sercem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Brak wydarzeń

Brak wydarzeń

Recenzje

Brak recenzji

Polecane