
od 14.09.2025
Italian Vegan Story - Wegańskie Włochy ONLINE
OPIS
Kup BiletyMENU:
Farinata to placek z mąki z ciecierzycy, którego korzenie znajdziemy w kuchni liguryjskiej. Według tradycji piecze się go w piecach opalanych drewnem i podaje bardzo prosto - z oliwą, solą i pieprzem, czasem z dodatkiem rozmarynu lub cebuli. Farinatę znajdziemy pod wieloma nazwami - cecina, torta di ceci lub socca. Jest to idealny zamiennik pieczywa.
Makaron w sosie "śmietanowym" z nerkowców, zielonym groszkiem i miętą
Bezmleczna panna cotta w wersji waniliowej i czekoladowej, podana z musem malinowym
Italian Vegan Story - Wegańskie Włochy ONLINE - więcej informacji
Serdecznie zapraszamy na niezwykłe WŁOSKIE WEGAŃSKIE warsztaty ONLINE z Iną Rybarczyk - True Taste Hunters!
To wyjątkowa kulinarna opowieść dla wszystkich miłośników pysznego, włoskiego jedzenia! Gwarny, rodzinny klimat w kuchni i przy stole sprawią, że poczujecie się jak w prawdziwym, włoskim domu! Podczas warsztatów Ina stworzy pyszne (w pełni WEGAŃSKIE), włoskie potrawy bez mięsa oraz produktów odzwierzęcych.
Ina opowie o włoskiej tradycji i kulturze kulinarnej oraz pokaże Wam wiele kulinarnych trików! Nauczycie się, jak robić wspaniałą włoską caponatę, makaron w sosie "śmietanowym" oraz pyszną, bezmleczną panna cottę w dwóch wersjach - waniliowej oraz czekoladowej!
Będzie pysznie i zdrowo! <3
CZYTAJ WIĘCEJ
CZYTAJ WIĘCEJ
Italian Vegan Story - Wegańskie Włochy ONLINE
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: Italian Vegan Story - Wegańskie Włochy ONLINE
Warszawa, 06.07.2020
Cook Story by Samsung