od 06.12.2025
Junior Finger FOOD STORY, czyli przekąski na słono i słodko na każdą okazję
Menu warsztatów kulinarnych:
Kurs poprowadzi Patryk Piskorz wraz z Sous Chefem.
Na zakończenie kursu każdy uczestnik otrzyma dyplom.
Podczas warsztatów woda/napoje/herbata.
Junior Finger FOOD STORY, czyli przekąski na słono i słodko na każdą okazję - więcej informacji
Będzie to kulinarna opowieść podczas której Patryk Piskorz nauczy nas jak samemu przygotować proste i smaczne przekąski na każdą okazję. Czy wiecie, że chipsy można również przygotować z wielu warzyw lub owoców? Klasyczne chipsy ziemniaczane można zastąpić naturalnymi nachosami, podanymi np. z pastą z awokado, czyli guacamole. Podczas tych warsztatów dziecięcych przygotujemy również krewetki na salsie z mango. Na deser przygotujemy pyszną włoską panacottę z musem malinowym, czyli deser prosty do przygotowania, szybki i bez pieczenia. Nasze spotkanie będzie pyszne, kolorowe i pełne smaków. Zakończymy je konkursem na odgadywanie smaków. Do zobaczenia.
Junior Finger FOOD STORY, czyli przekąski na słono i słodko na każdą okazję
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: Junior Finger FOOD STORY, czyli przekąski na słono i słodko na każdą okazję
Brak recenzji