
od 14.09.2025
Kuchnia Cheder: Warsztaty kiszenia
OPIS
Kup Bilety22.11.2021 / poniedziałek / 18:00
Kuchnia Cheder: Warsztaty kiszenia
Cheder, ul. Józefa 36 (wejście od ul. Jakuba), Kraków
Prowadzenie: Sebastian Adamus / Cheder Cafe
W Polsce słysząc o kiszonkach, myślimy głównie o ogórkach i kapuście. Ale w Izraelu słowo Hamutzim odnosi się również do kalafiorów, bakłażanów, marchewek, rzodkiewek, buraków i wielu innych izraelskich kiszonek.
Zapraszamy Was do Chederu, na warsztaty poświęcone tej metodzie przetwarzania warzyw. Wspólnie z Wami przygotujemy:
kalafior kiszony z kurkumą
dynię kiszoną ze słodką papryką
rzodkiewkę kiszoną z czosnkiem - a efekty warsztatów zabierzecie ze sobą do domów!
Liczba miejsc: 15
Bilety: 40 PLN
CZYTAJ WIĘCEJ
CZYTAJ WIĘCEJ
Kuchnia Cheder: Warsztaty kiszenia
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: Kuchnia Cheder: Warsztaty kiszenia
Brak recenzji