inne

Kuchnia Chederu: Warsztaty kiszenia / Pickling workshops

inne

Kuchnia Chederu: Warsztaty kiszenia / Pickling workshops

Kuchnia Chederu: Warsztaty kiszenia / Pickling workshops - Bilety

Kuchnia Chederu: Warsztaty kiszenia / Pickling workshops
W Polsce słysząc o kiszonkach, myślimy głównie o ogórkach i kapuście. Ale w Izraelu słowo Hamutzim odnosi się do kalafiorów, bakłażanów, marchewek, rzodkiewek, buraków i wielu innych – izraelskich kiszonek.
Zapraszamy Was do naszej kuchni, na warsztaty poświęcone tej metodzie przetwarzania warzyw. Wspólnie z uczestnikami przygotujemy:
Rzodkiewkę kiszoną z czosnkiem
Kalafior kiszony z kurkumą
Buraki kiszone z jałowcem i goździkami - a efekty warsztatów zabierzecie ze sobą do domów!

prowadzenie: Gabi Szubert i Jacek Mochnal | Cheder Cafe

CENA 55 zł od osoby.
Liczba miejsc ograniczona!

When polish people hear the word pickled, mostly they think of pickled cucumbers and cabbage. In Israel however, hamutzim refers to a wide variety of pickled specialities such as cauliflowers, eggplants, carrots, radishes, beets and many more.
We would like to invite you to our kitchen, to learn and experience these Israeli methods of pickled vegetables.
Together we will make:
Pickled radish with garlic
Pickled cauliflower with turmeric
Pickled beets with juniper and cloves – and the effects of the workshops you will take home with you!

Led by: Gabi Szubert i Jacek Mochnal | Cheder Cafe

These workshops will be lead in Polish, however our cooks speak English as well.

PRICE: 55 PLN per person
And hurry up, the number of spots is limited!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Brak wydarzeń

Brak wydarzeń

Recenzje Kuchnia Chederu: Warsztaty kiszenia / Pickling workshops

Brak recenzji

Polecane z kategorii inne