od 12.05.2024
My Thai Story - Klasyki kuchni tajskiej
- Udostępnij
- Kopiuj link
OPIS
Kup BiletyMy Thai Story - Klasyki kuchni tajskiej | Bilety Online, Opis, Recenzje | 2024, 2025
Kup Bilety
- Udostępnij
- Kopiuj link
Menu:
-
TOM YUM GOONG - pyszna, słodko-kwaśna zupa z krewetkami, pastą chilli, limonką i mlekiem kokosowym
-
PAD THAI GAI - Makaron ryżowy smażony metodą Stir-Fry z kurczakiem i tofu, w sosie na bazie tamaryndowca, z dodatkiem, kiełków fasoli Mung, orzechów, kolendry i chili
-
KHAO NIAOW MA MUANG (Mango sticky rice) - Kleisty ryż gotowany w mleku kokosowym, podany z mango
Podczas warsztatów kieliszek wina, kawa z ekspresu, wybór herbat, woda z cytryną.
My Thai Story - Klasyki kuchni tajskiej - więcej informacji
Nie macie pomysłu na SOBOTNI OBIAD? Znamy doskonałe rozwiązanie!
Zamiast zastanawiać się co zamówić lub zrobić w domu wpadajcie do nas! Wspólnie udamy się w daleką, kulinarną podróż przez Azję! Tym razem na warsztatach ze Sneczem poznacie klasyczne smaki TAJLANDII ! <3
Kuchnia tajska należy do jednych najbardziej wyrazistych i najsmaczniejszych kuchni Azji. Ogromna ilość intensywnych przypraw, smak świeżych ziół, np. kolendry i tajskiej bazylii, oraz mleka kokosowego i trawy cytrynowej sprawiają, że potrawy przenikają niezwykłymi aromatami.
Prawie każdy zna najsłynniejsze danie stir-fry: "Pad Thai", ale czy naprawdę tak trudno go zrobić? Co zrobić, by makaron ryżowy się nie rozgotował, a krewetki były jędrne? Do której tajskiej zupy dodajemy mleko kokosowe, a do której absolutnie nie? Czy w domowych warunkach możemy zrobić prawdziwe, tajskie dania? Na te wszystkie pytania i jeszcze więcej odpowie Wam podczas warsztatów Snecz!
Zapraszamy!
CZYTAJ WIĘCEJ
CZYTAJ WIĘCEJ
Obsada:
UWAGA:
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeśli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.
POKAŻ WSZYSTKICH
Bilety
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: My Thai Story - Klasyki kuchni tajskiej
Jak działają recenzje?
Brak recenzji