od 06.12.2025
Real Meat Story – Mięso okiem Mistrza
Pod okiem Mistrza wykonamy:
Podczas warsztatów serwujemy kieliszek wytrawnego wina oraz aromatyczną kawę, herbatę i wodę marki San Pellegrino
Real Meat Story – Mięso okiem Mistrza - więcej informacji
Wszystkich amatorów mięsa zapraszamy tę wyjątkową opowieść! Tym razem w roli głównej będzie pyszne, soczyste mięso... Będziemy pracować ze wspaniałymi wołowymi stekami, drobiem i dziczyzną. Mistrz Adam Chrząstowski podzieli się z Wami swoją wiedzą na temat mięsa. Dowiemy się jak rozpoznać, czy mięso jest świeże, jak je obrabiać i w jaki sposób je kroić. Opowie także o stopniach wysmażenia mięsa oraz w ilu stopniach je piec, by go nie wysuszyć i odpowiednio przygotować. Nauczymy się jak najlepiej doprawiać poszczególne gatunki mięs oraz jak przyrządzać niezwykłe dodatki i sosy do mięs, takie jak klasyczny sos bernaise, czy esencje z palonych porów.
Real Meat Story – Mięso okiem Mistrza
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: Real Meat Story – Mięso okiem Mistrza
Brak recenzji