od 06.12.2025
Warsztaty w SKENDE - Pieczone kominy z bagietki
Idealnie chrupiące z ciągnącym się serem, wypełnione pysznym farszem - ta przekąska na pewno Was zaskoczy smakiem i kreatywnym wyglądem. Do kominów dodamy farsz na bazie warzyw, mięsa i sera, ale spokojnie - jeśli nie lubisz jakichś dodatków lub jesteś na diecie bezmięsnej, możesz wybrać coś innego. Potrawa ma smakować przede wszystkim Tobie.
Zasady udziału w warsztatach:
Zastrzegamy prawo do odwołania warsztatów lub przesunięcia terminu spotkania w przypadku niewystarczającej liczby zgłoszeń lub z innych powodów, niezależnych od organizatora. Uczestnicy zostaną poinformowani o zmianach drogą mailową i otrzymają zwrot wniesionej opłaty za warsztaty zgodnie z regulaminem serwisu biletyna.pl
Warsztaty w SKENDE - Pieczone kominy z bagietki
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: Warsztaty w SKENDE - Pieczone kominy z bagietki
Brak recenzji