
od 14.09.2025
Welcome to Saint-Tropez - warsztat z dostawą produktów i certyfikatem
OPIS
Kup BiletyMenu:
Pissaladiere z tapenadą z czarnych oliwek, czyli „prowansalskia pizza/cebularz” - na cieście francuskim z dodatkiem długo duszonej cebulki z białym winem i tymiankiem, z anchois oraz z pyszną pastą z czarnych oliwek.
Sałatka nicejska z tataki z tuńczyka - Klasyczna sałata nicejska z "twistem" z jogurtem labneh/greckim, sosem chimichurri z mięta, kolendrą i natką, papryką zieloną, konfitowanymi pomidorkami w oliwie, bobem, dymką, oraz tataki z tuńczyka (w wersji wege można użyć halloumi)
Welcome to Saint-Tropez - warsztat z dostawą produktów i certyfikatem - więcej informacji
Serdecznie zapraszamy na pierwsze, niezwykłe warsztaty ONLINE z Davidem Gaboriaud!
UWAGA!
cena zawiera warsztat online, DOSTAWĘ PRODUKTÓW oraz CERTYFIKAT uczestnictwa w warsztatach.
Cena warsztatów z produktami dla 2 osób to TYLKO 149 zł
Podczas tych warsztatów nauczycie się jak przygotować dania kuchni francuskiej, która uchodzi za źródło inspiracji wielu szefów kuchni na całym świecie...
Dowiecie się, że kuchnia francuska to nie tylko żabie udka, ślimaki i wyrafinowane dania z drogich restauracji!
Prowadzący - rodowity Francuz, opowie Wam o podstawach kuchni francuskiej i dlaczego tak ważne jest dla Francuzów podejście do jakościowych produktów, a także porozmawiamy o francuskiej kulturze jedzenia...
Co więcej David nauczy Was prostych i praktycznych technik krojenia i gotowania... Dowiecie się wielu wspaniałych ciekawostek "prosto z kuchni".
Wspólnie przygotujemy prawdziwą, lekką, francuską ucztę, która składać się będzie z Pissaladiere z tapenadą z czarnych oliwek oraz przepysznej sałatki Nicejskiej - ale w "odświeżonej" i bardziej oryginalnej wersji...
Zapewniamy, że będzie przepysznie i bardzo inspirująco! <3
CZYTAJ WIĘCEJ
CZYTAJ WIĘCEJ
Welcome to Saint-Tropez - warsztat z dostawą produktów i certyfikatem
Brak wydarzeń
Brak wydarzeń
Recenzje i opinie: Welcome to Saint-Tropez - warsztat z dostawą produktów i certyfikatem
Brak recenzji