Kupuj taniej bilety w aplikacji mobilnej biletyna.pl - bez opłaty serwisowej

* promocja trwa do 31-03-2023

koncert

Anna Wyszkoni

koncert

Anna Wyszkoni

Anna Wyszkoni - koncert
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Anna Wyszkoni to jedna z najbardziej doświadczonych i lubianych wokalistek na polskiej scenie muzycznej. Ma w swoim dorobku imponującą ilość przebojów, nagród i wyróżnień oraz ponad pół miliona sprzedanych płyt.
W 2021 roku obchodziła jubileusz 25-lecia pracy artystycznej. Z tej okazji przygotowała szereg wydarzeń, z których najważniejszym było wydanie albumu z największymi przebojami pt. Nieznośna lekkość hitu. Można na nim usłyszeć zarówno najbardziej znane piosenki Ani, jak i premierowe utwory, między innymi nową wersję kultowej Agnieszki, nagraną w duecie z popularnym polskim raperem Januszem Walczukiem.
Jej solowe albumy Pan i Pani (2009) oraz Życie jest w porządku (2012) osiągnęły status podwójnie platynowych, a kolejny, Jestem tu nowa (2017) pokrył się „złotem”. Pochodzący z niej utwór Nie chcę cię obchodzić zdobył tytuł przeboju lata radia RMF FM i Telewizji Polsat.

Anna Wyszkoni i jej muzyczna kariera

Ta urodzona w 1980 roku artystka nieprzerwanie od 1996 roku kontynuuje muzyczną karierę. Najpierw jako wokalistka zespołu Łzy, następnie poprzez karierę solową. Jak brzmi przepis na muzyczny sukces w wydaniu Ani Wyszkoni?
Kariera Wyszkoni rozpoczęła się, kiedy w wieku niespełna 16. lat, została wokalistką zespołu Łzy. Piosenkarka, podczas wieloletniej współpracy z zespołem wyśpiewała wiele znanych do dzisiaj hitów, w tym wydany w 2001 roku Agnieszka już dawno... czy Narcyz się nazywam, wydany niespełna rok wcześniej. Album z tymi utworami okazał się dużym komercyjnym sukcesem i szybko pokrył się platyną. 2 lata później Anna Wyszkoni wraz z pozostałymi członkami zespołu mogła świętować kolejny muzyczny sukces, jakim było otrzymanie nagrody publiczności, podczas 40. Krajowego Festiwalu Piosenki Polskiej w Opolu, za utwór Oczy szeroko zamknięte.

Zakończenie współpracy z zespołem Łzy i kariera solowa

W 2010 gwiazda poinformowała fanów o zakończeniu współpracy z zespołem, tłumacząc ten fakt potrzebą skupienia na solowej karierze. Od tego czasu Anna Wyszkoni kontynuuje karierę na polskiej scenie muzycznej, już tylko pod swoim nazwiskiem. Jednym z większych sukcesów, podczas pracy na własny rachunek, był koncert wokalistki podczas Polsat Superhit Festiwal w Sopocie w 2016 roku, który stanowił ukoronowanie 20-lecia Wyszkoni na polskiej scenie muzycznej. Jednocześnie podczas tego samego festiwalu Ania dała występ, podczas koncertu platynowego, który stanowił wyróżnienie za zdobycie podwójnej platyny za płytę Życie jest w porządku. Wokalistka cały czas kontynuuje swoją muzyczną karierę, jednocześnie próbując swoich sił jako prezenterka w programie o wnętrzach wyświetlanego na antenie jednego z popularniejszych kanałów telewizyjnych.

Dyskografia Ani Wyszkoni

  • Pan i Pani (2009)
  • Życie jest w porządku (2012)
  • Kolędy Wielkie (2015)
  • Jestem tu nowa (2017)
  • Nieznośna lekkość hitu (2021)

Życie prywatne

Anna Wyszkoni, jest mamą 20-letniego Tobiasza z małżeństwa z Adamem Pigułą, muzykiem zespołu Łzy. Aktualnym wieloletnim partnerem życiowym artystki, jest Maciej Durczak, menadżer artystki. Para ma 9-letnią córkę Polę.

Koncerty

Każdy koncert Ani Wyszkoni to eleganckie i pełne emocji widowisko. Tym razem będzie podobnie. Nie zabraknie takich przebojów, jak: Czy ten pan i pani, Biegnij przed siebie, Wiem, że jesteś tam, Z ciszą pośród czterech ścian, Zapytaj mnie o to kochany, W całość ułożysz mnie, Oczy szeroko zamknięte i wiele innych. Artystce towarzyszy 6-osobowy zespół pod kierownictwem jednego z czołowych polskich gitarzystów, Marka Raduli.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inne wydarzenia powiązane z Anna Wyszkoni

Bilety

Brak wydarzeń w: Bydgoszcz

Brak wydarzeń w: Bydgoszcz

Nie masz pomysłu na prezent?

Kup voucher na dowolne wydarzenie i podaruj bliskim niezapomniane emocje

50,00 zł
100,00 zł
200,00 zł

Klikając w przycisk wybierasz voucher wartościowy wielokrotnego użycia ważny 48 miesięcy

Recenzje i opinie: Anna Wyszkoni

Cudowny koncert, jedyny minus to brak miejsc parkingowych ze względu na nie odśnieżone miejsca parkingowe!
Lili 26.12.2022 22:23
rafalsmol92@wp.pl
22.12.2022 10:25
Anna Wyszkoni - 25 lat/ Nowa płyta „Z cegieł i łez”.
Bydgoszcz, 04.12.2022
Filharmonia Pomorska
Wspaniała uczta dla uszu i oczu, fantastyczny kontakt z publicznością, bardzo ładna oprawa, ogromny plus za zwrócenie uwagi na temat cierpienia zwierząt. Generalnie bardzo polecam!
ZK 20.12.2022 00:08
❤️😃
Koziorożec 19.12.2022 14:48
Miło spędzony wieczór. Ania, jak zwykle zjawiskowa ;)) Byłam już dwa razy na jej koncercie i bardzo gorąco polecam :))
Zuzia 19.12.2022 11:21
Wspaniały koncert, piękne piosenki, które jak zawsze odzwierciedlają wrażliwość Ani Wyszkoni:-))
Beti 19.12.2022 11:10
Miło spędzony czas ❤️
Ania 19.12.2022 09:53
Koncert super...miejsca za obsluga techiczna koncertu za kwote 139zł to jakaś kpina-zero widocznosci.Rząd 13 miejsce 20,21 nie polecam.Miasto ogrodów Katowice.Powinnem dostac 4 bilety gratis ...drugim razem prosze pisac zero widocznosci przy zakupie biletów.
18.12.2022 20:11
Fantastyczny wieczór.
Bożena 18.12.2022 18:46
Koncert rewelacyjny, bawiliśmy się świetnie. Wspaniały kontakt z publicznością. Ania cudowna, zespół również, wszystko na najwyższym poziomie.
Monika 18.12.2022 15:57
Fajny koncert
Ogi 18.12.2022 13:43
Było pięknie,dziękuję
Kicia 18.12.2022 10:57
Super koncert, Ania w wielkiej formie! Zespół bajeczny, trębacz rewelacja! Gorąco polecam!
RavMen 18.12.2022 10:43
Koncert fantastyczny aranżacje piosenek świetne
18.12.2022 10:39
Super koncert
18.12.2022 10:34
Super,Ania w najwyższej formie,brawo,brawo,brawo
Yogi 18.12.2022 10:29
Koncert rewelacyjny, świetna akustyka,Ania Wyszkoni jest najlepsza
Megan 18.12.2022 09:56
Cudowny występ Ani ❤️
ALEKSA 18.12.2022 09:46
Piękny koncert 🥰 Stare przeboje w nowych aranżacjach i wiele piosenek z nowej płyty. Fantastycznie spędzony czas. Polecam.
Gabriela 18.12.2022 09:27
Super
Alicja 18.12.2022 09:18
Super, Pani Ania jest bardzo wrażliwą osobą i potrafi to przekazać w najlepszy sposób czyli śpiew. Piękny głos🥰
Iwona 18.12.2022 08:56
Było fantastycznie, ta energia i pasja do śpiewania Ani jest zaraźliwa 😊 oświetlenie i efekty bomba 😉
theVera 18.12.2022 08:32
Koncert świetny! Profesjonalnie w każdy cały. Pani Ania i jej zespół wykonali kawał dobrej roboty. Dziękujemy!
Justyna i Aga 11.12.2022 14:21
Anna Wyszkoni - Największe przeboje "25 lat"
Poznań, 10.12.2022
Aula Artis - Collegium Da Vinci
Super koncert. Polecam wszystkim. Wokalistka w świetnej formie. Muzycy towarzyszący też. Nowe i ciekawe wersję znanych przebojów oraz nowe utwory bardzo udane😃
Zbigniew 11.12.2022 11:48
Anna Wyszkoni - Największe przeboje "25 lat"
Poznań, 10.12.2022
Aula Artis - Collegium Da Vinci
Cudowny koncert.
LOKO 11.12.2022 08:27
Anna Wyszkoni - Największe przeboje "25 lat"
Poznań, 10.12.2022
Aula Artis - Collegium Da Vinci
Miał być koncert z okazji 25lecia, a wokalistka promowała nową płytę. Zagrała może kilka znanych kawałków. Nie tego oczekiwałem i nie za to zapłaciłem. Choć głosu nie można Jej odmówić.
YACEK 07.12.2022 00:06
Anna Wyszkoni - 25 lat/ Nowa płyta „Z cegieł i łez”.
Bydgoszcz, 04.12.2022
Filharmonia Pomorska
Fajny koncert, Ania pięknie śpiewa na żywo
Kasia 05.12.2022 13:08
Anna Wyszkoni - 25 lat/ Nowa płyta „Z cegieł i łez”.
Bydgoszcz, 04.12.2022
Filharmonia Pomorska
Przyjemny dla ucha i oka koncert.
Piotr 05.12.2022 11:27
Anna Wyszkoni - 25 lat/ Nowa płyta „Z cegieł i łez”.
Bydgoszcz, 04.12.2022
Filharmonia Pomorska
Super :)
Kinga 05.12.2022 09:07
Anna Wyszkoni - 25 lat/ Nowa płyta „Z cegieł i łez”.
Bydgoszcz, 04.12.2022
Filharmonia Pomorska
Świetny koncert , Ania jak zwykle przecudna , chciałbym żeby zaśpiewała tylko dla mnie. 😘
Kwiatek 05.12.2022 08:53
Anna Wyszkoni - 25 lat/ Nowa płyta „Z cegieł i łez”.
Bydgoszcz, 04.12.2022
Filharmonia Pomorska
WIĘCEJ
ZWIŃ

Pytania i odpowiedzi (FAQ)

  • Cudowny koncert, jedyny minus to brak miejsc parkingowych ze względu na nie odśnieżone miejsca parkingowe!

    Lili 26.12.2022 22:23


  • rafalsmol92@wp.pl

    22.12.2022 10:25


  • Wspaniała uczta dla uszu i oczu, fantastyczny kontakt z publicznością, bardzo ładna oprawa, ogromny plus za zwrócenie uwagi na temat cierpienia zwierząt. Generalnie bardzo polecam!

    ZK 20.12.2022 00:08


  • ❤️😃

    Koziorożec 19.12.2022 14:48


  • Miło spędzony wieczór. Ania, jak zwykle zjawiskowa ;)) Byłam już dwa razy na jej koncercie i bardzo gorąco polecam :))

    Zuzia 19.12.2022 11:21


  • Wspaniały koncert, piękne piosenki, które jak zawsze odzwierciedlają wrażliwość Ani Wyszkoni:-))

    Beti 19.12.2022 11:10


Polecane z kategorii koncert