Kupuj taniej bilety w aplikacji mobilnej biletyna.pl - bez opłaty serwisowej

* promocja trwa do 31-10-2022

koncert

Cztery Pory Miłowania

koncert

Cztery Pory Miłowania

Cztery Pory Miłowania - koncert
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego. Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów. W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:

2017 – „Litania do…”
2020 – „W zamyśleniu”
2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:

2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.
2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.
2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Brak wydarzeń w: Bydgoszcz

Brak wydarzeń w: Bydgoszcz

Recenzje i opinie: Cztery Pory Miłowania

Bardzo udany koncert. Muzyka zespołu tradycyjnie bardzo przyjemna, świetne teksty i super prowadzenie. 1,5 godziny zleciało nie wiadomo kiedy.
TomekM 27.09.2022 10:08
Wyłącznie pozytywne emocje..Świetna muzyka, mądre, skłaniające do refleksji teksty, super kontakt z publicznością. Udane 1,5 godziny niedzielnego wieczoru.
zacher 27.09.2022 08:22
Koncert spełnił nasze oczekiwania. Wspaniałe głosy piękna muzyka
Marek 26.09.2022 21:14
Muzyka , liryka, cudowny klimat . Koncert który nie zakończył się na ostatnim bisie. To był, to jest koncert który cały czas trwa. Podziękowania dla zespołu i oby częściej w Radomiu.
Paweł :) 26.09.2022 20:59
Było super 😁
Technicznypw 26.09.2022 19:01
Cudnie, bosko, przecudowne 😍
Aga 26.09.2022 18:43
PIĘKNY KONCERT !!!
misiak76 26.09.2022 16:40
Piękne. Koncert przenoszący w świat łagodności, miłości, zadumy.
tagawa 26.09.2022 13:34
Dzień dobry, Ze względów zdrowotnych niestety nie bylam, a Wasz regulamin nie przewiduje zwrotów- to nie jest ok. Następnym razem niestety biletu u Państwa nie wykupię.
26.09.2022 13:04
Najlepszy koncert na jakim byłem ❤️💙❤️👍
Mirek 26.09.2022 12:58
Jestem bardzo zadowolony , super zespół
26.09.2022 12:25
PrzeCUDny koncert!
Adam 26.09.2022 11:38
Kupiłem płytę Cztery Pory Miłowania . Po wystąpieniu Ujmująco mnie urzekła głosami które są urzekające dla mojego subiektywnego odczuwania... Występujących oceniam na 7❤️👍👌
Piotr Jarosz 26.09.2022 10:03
Super
Ten 26.09.2022 09:49
Super występ. Bawiliśmy się świetnie
Robert 26.09.2022 09:46
Polecam koncerty. Udzieliła mi się Ich gorąca energia i serce do muzyki, już od pierwszych taktów.
Basia 26.09.2022 09:15
Wspaniały koncert, wspaniałe wydarzenie :)
Magda 26.09.2022 09:07
Cudowny klimat w muzycznej krainie łagodności :)
Aneta 26.09.2022 08:51
Piękny i wzruszający.
kasia 26.09.2022 08:43
Cudowne chwile!
Anna 26.09.2022 08:41
Rewelacja! Wielka uczta dla duszy!!
Piotr B 26.09.2022 08:40
Bardzo fajny występ, dobry kontakt z publicznością.
Zb 26.09.2022 02:35
Koncert był cudowny :))) Piękne melodie i teksty. Fajny kontakt Zespołu z publicznością :))
Darek 25.09.2022 16:19
Koncert Czterech Pór Miłowania, jak zawsze, świetny. Subtelne teksty polskich poetów i tekściarzy, m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Piotra Brymasa, Edwarda Stachury, Krzysztofa Kasperczyka, Toma Borkowskiego, Aleksandry Bacińskiej, Zbigniewa Stefańskiego i Jana Kondraka. Do tego świetne i lotne melodie przede wszystkim trójki muzyków tworzących aktualnie zespół, ale nie tylko ich. Zespół mimo niewielkiego stażu wkracza w Krainę Łagodności przebojem i jeszcze nie raz o nich usłyszymy! Jeśli lubi się SDM, WGB i CJT, to trzeba też poznać 4P.M. jako następne pokolenie muzyków operujących folkowo-poetyckim brzmieniem!
Jędrzej 25.09.2022 13:57
Przyjemny, kameralny koncert. Piękne głosy obojga wokalistów i świetna atmosfera przez nich stworzona.
Paweł 25.09.2022 12:34
Występ cudny,organizacja występu też ok 🙂
Alusia 25.09.2022 11:05
Piękny emocjonalny koncert. Było wszystko, wzruszenie, radość i dużo ciepła płynącego od artystów. Z pewnością wrócę przy następnym koncercie 🙏🏻
Mqteusz1 25.09.2022 10:29
Moje odkrycie muzyczne tego roku :)
Janek 25.09.2022 09:21
Wspaniały koncert, wspaniałe głosy, wspaniali Wykonawcy. Wzięłam Ich w serce...
Aneta 25.09.2022 08:33
Koncert super. Ale po raz kolejny akustyk postawił na instrument a nie na wokale
23.09.2022 19:38
WIĘCEJ
ZWIŃ

Polecane z kategorii koncert