Kupuj taniej bilety w aplikacji mobilnej biletyna.pl - bez opłaty serwisowej

koncert

Cztery Pory Miłowania

koncert

Cztery Pory Miłowania

Cztery Pory Miłowania - koncert
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Masz ochotę na rewelacyjny wieczór z muzyką, poezją i uśmiechem?😊 Przyjdź na Cztery pory miłowania❤️ Będzie nastrojowo, poetycko i uroczo🪶 Ich twórczość jest niczym pożywka dla duszy.. Przenieś się z nami do krainy łagodności 🌸👉🏻🎫

Cztery Pory Miłowania - więcej informacji

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego. Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów. W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:

2017 – „Litania do…”
2020 – „W zamyśleniu”
2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:

2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.
2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.
2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

 KUP BILET

Brak wydarzeń w: Lublin

Nie masz pomysłu na prezent?

Kup voucher na dowolne wydarzenie i podaruj bliskim niezapomniane emocje

50,00 zł
100,00 zł
200,00 zł

Klikając w przycisk wybierasz voucher wartościowy wielokrotnego użycia ważny 48 miesięcy

Recenzje i opinie: Cztery Pory Miłowania

Grupa muzyczna na najwyższym poziomie. Zawsze warto ich posłuchać. Młodzi ludzie z olbrzymim talentem.
Andy 09.12.2022 12:56
Cudowna muzyka dla duszy. Fantastyczny koncert. A po koncercie podpisane płyty i wspólne zdjęcie. Dziękuję za uroczy wieczór.
WOJNET 07.12.2022 22:24
Super koncert. Gratulacje dla zespołu i organizatorów
Ruda 999 06.12.2022 17:19
Koncert na wesoło.Skromni sympatyczni artyści.Mocno wspomagają się handlem płytami i koszulkami i warto ich wesprzeć że przy tym gatunku muzykowania trudno utrzymać się z samych biletów.
Krzycho 05.12.2022 18:14
Cudny koncert. Wspaniała atmosfera.
Justyna 05.12.2022 18:04
Występ bardzo mi się podobał. Polecam.
Anna 05.12.2022 17:11
Piekny koncert, godny polecenia
05.12.2022 12:44
Super koncert, balsam na serce i duszę... polecam w 100%
Ireneusz J. 05.12.2022 12:08
Rewelacyjny występ. Ciekawe teksty w połączeniu z ładnymi głosami. Miło spędzony czas na koncercie.
Leszek 05.12.2022 11:58
Wspaniały koncert, cały czas nucę piosenki....już wypatruję następnego koncertu.....
hanula 05.12.2022 11:35
Piękni ludzie, piękna muzyka, piękne wykonanie.
Bizon 05.12.2022 09:49
Są Najlepsi 😀
Michał 05.12.2022 08:31
Koncert był super, super!
Marek Wiśniewski 05.12.2022 08:16
Piękny poetycki koncert
Adam 04.12.2022 20:24
Bardzo miło spędzony czas, świetni wykonawcy, cudowna muzyka. Jednym słowem balsam dla duszy, takiej muzyki słucha się z przyjemnością. Polecam!!
Renata 04.12.2022 20:03
Fantastyczny koncert. Polecam.
Ania 04.12.2022 18:53
Pięknie brawo dla zespołu i obiekt też super
04.12.2022 16:52
Fantastyczny koncert. Cudowny, piękny (zwłaszcza Gosia 🙂) zespół. Niesamowite teksty i muzyka. Polecam!!
Robert R. 04.12.2022 10:39
Cudowny koncert uczta dla sluchacza
MAGDALENA 04.12.2022 10:39
Nie mogło być inaczej. W tym miejscu oraz ze wspaniałym zespołem w roli głównej. Cudownie
Renata 04.12.2022 10:17
Polecam !!! Super koncert !!!
Mxmxmx 04.12.2022 10:01
Fantastyczny koncert, polecam 👍
EdKa 04.12.2022 09:58
Występ niesamowity, klimatyczny, balsam dla duszy, serca i uszu!
03.12.2022 13:18
Było wspaniałe
Miku 03.12.2022 12:28
WIĘCEJ
ZWIŃ

Pytania i odpowiedzi (FAQ)

  • Grupa muzyczna na najwyższym poziomie. Zawsze warto ich posłuchać. Młodzi ludzie z olbrzymim talentem.

    Andy 09.12.2022 12:56


  • Cudowna muzyka dla duszy. Fantastyczny koncert. A po koncercie podpisane płyty i wspólne zdjęcie. Dziękuję za uroczy wieczór.

    WOJNET 07.12.2022 22:24


  • Super koncert. Gratulacje dla zespołu i organizatorów

    Ruda 999 06.12.2022 17:19


  • Koncert na wesoło.Skromni sympatyczni artyści.Mocno wspomagają się handlem płytami i koszulkami i warto ich wesprzeć że przy tym gatunku muzykowania trudno utrzymać się z samych biletów.

    Krzycho 05.12.2022 18:14


  • Cudny koncert. Wspaniała atmosfera.

    Justyna 05.12.2022 18:04


  • Występ bardzo mi się podobał. Polecam.

    Anna 05.12.2022 17:11


Polecane z kategorii koncert