Kupuj taniej bilety w aplikacji mobilnej biletyna.pl - bez opłaty serwisowej

* promocja trwa do 31-12-2022

koncert

Cztery Pory Miłowania

koncert

Cztery Pory Miłowania

Cztery Pory Miłowania - koncert
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Masz ochotę na rewelacyjny wieczór z muzyką, poezją i uśmiechem?😊 Przyjdź na Cztery pory miłowania❤️ Będzie nastrojowo, poetycko i uroczo🪶 Ich twórczość jest niczym pożywka dla duszy.. Przenieś się z nami do krainy łagodności 🌸👉🏻🎫

Cztery Pory Miłowania - więcej informacji

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego. Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów. W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:

2017 – „Litania do…”
2020 – „W zamyśleniu”
2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:

2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.
2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.
2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Recenzje i opinie: Cztery Pory Miłowania

Super impreza!!! Bardzo fajne piosenki, ciekawe głosy, dobra muzyka i teksty!
I.K. 29.11.2022 15:21
Cudowna muzyka,wokaliści i muzycy wkładają całych siebie w to,co robią. Tworzą niepowtarzalną atmosferę serdeczności,dobrego żartu i klasy samej w sobie. Z niecierpliwością czekam na kolejny koncert tego zespołu. Ich muzyka w tych trudnych czasach jest jak balsam na zmęczoną duszę. Przypominają mi swoją twórczością zespół SDM,jednak moim zdaniem Cztery Pory Miłowania biją ich na głowę. Wspaniały występ. Przyciągają fanów w ogromnym rozstrzale wiekowym i to jest cudowne. Starsi,w średnim wieku,młodzież...wszyscy słuchali jak zaczarowani... Czułam się zaszczycona mogąc ich posłuchać.
Natalia 26.11.2022 21:39
Cudowny występ, chciałoby się jeszcze.Niesamowita atmosfera i cudowny kontakt p.Michala z publicznością . Koncert dla każdego, polecam.
Lucy 26.11.2022 19:54
Piękny występ.
Anita 26.11.2022 14:07
Koncert rewelacyjny. Czas minął bardzo szybko w świetnej atmosferze, przy wspaniałej muzyce :)
Paulina 26.11.2022 13:46
10x10 na 10 Suer polecam
Kubik 26.11.2022 12:42
Cudnie 😘
26.11.2022 12:08
Rewelacja!!!! Super kontakt z publicznością. Polecam
Ewelina 26.11.2022 11:21
Piękne spotkanie 🥰
Aneta 26.11.2022 09:50
Koncert rewelacja dwie godziny wspaniałej zabawy. Cieszę się że mogłam w nim uczestniczyć i poznać tak fajnych ludzi . To są moje klimaty które uwielbiam- ): pozdrawiam
Dorota 26.11.2022 08:40
Wspaniały koncert. Atmosfera, brzmienie repertuar Na 6 gwiazdek ;-)
AdJe 23.11.2022 16:15
niesamowity występ -:)
Dariusz Cyniak 21.11.2022 19:24
Wspaniały występ.
Anna 21.11.2022 10:54
Super koncert
Wiki 20.11.2022 08:28
Świetny koncert. Jeden z najlepszych na jakich byłem.
Rosiu 19.11.2022 22:10
Bardzo miło
19.11.2022 06:42
Pięknie spędzony czas
18.11.2022 22:56
Cudowny i klimatyczny wieczór wypełniony pięknymi muzycznymi utworami np. Wieś, Suchaj, Ja też powoli stąd odchodzę Przepięknie💝😘
Elżbieta 18.11.2022 19:07
Fantastyczny występ i czas spędzony z zespołem.
Renata 18.11.2022 13:46
To była niezwykła pora miłowania
Góral 18.11.2022 13:12
Bardzo mile spędzony wieczór !!!
Kris 18.11.2022 12:41
Piękny koncert super muzyka porostu PIĘKNIE.Dziękuje za wieczór
renia 18.11.2022 11:59
Było super
A&A 18.11.2022 11:24
Cudowny występ dawno nie byłam na tak dobrym,polecam z całego serca
ANETA L 18.11.2022 10:04
świetny koncert, charyzmatyczni wykonawcy, polecam
u 18.11.2022 09:12
Świetny koncert, polecam
MB 18.11.2022 09:10
Mistrzostwo świata. Piękny koncert.
Lewy 18.11.2022 08:37
Piękny koncert super atmosfera
Jolanta 17.11.2022 22:45
Wspaniali,polecam każdemu kto chce usłyszeć piękne piosenki,a nie ten badziew co promuje telewizja i radio.
beth65 17.11.2022 13:16
Super
Magda 17.11.2022 12:43
WIĘCEJ
ZWIŃ

Pytania i odpowiedzi (FAQ)

  • Super impreza!!! Bardzo fajne piosenki, ciekawe głosy, dobra muzyka i teksty!

    I.K. 29.11.2022 15:21


  • Cudowna muzyka,wokaliści i muzycy wkładają całych siebie w to,co robią. Tworzą niepowtarzalną atmosferę serdeczności,dobrego żartu i klasy samej w sobie. Z niecierpliwością czekam na kolejny koncert tego zespołu. Ich muzyka w tych trudnych czasach jest jak balsam na zmęczoną duszę. Przypominają mi swoją twórczością zespół SDM,jednak moim zdaniem Cztery Pory Miłowania biją ich na głowę. Wspaniały występ. Przyciągają fanów w ogromnym rozstrzale wiekowym i to jest cudowne. Starsi,w średnim wieku,młodzież...wszyscy słuchali jak zaczarowani... Czułam się zaszczycona mogąc ich posłuchać.

    Natalia 26.11.2022 21:39


  • Cudowny występ, chciałoby się jeszcze.Niesamowita atmosfera i cudowny kontakt p.Michala z publicznością . Koncert dla każdego, polecam.

    Lucy 26.11.2022 19:54


  • Piękny występ.

    Anita 26.11.2022 14:07


  • Koncert rewelacyjny. Czas minął bardzo szybko w świetnej atmosferze, przy wspaniałej muzyce :)

    Paulina 26.11.2022 13:46


  • 10x10 na 10 Suer polecam

    Kubik 26.11.2022 12:42


Polecane z kategorii koncert