Kupuj taniej bilety w aplikacji mobilnej biletyna.pl - bez opłaty serwisowej

* promocja trwa do 31-03-2023

koncert

Cztery Pory Miłowania

koncert

Cztery Pory Miłowania

Cztery Pory Miłowania - koncert
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Masz ochotę na rewelacyjny wieczór z muzyką, poezją i uśmiechem?😊 Przyjdź na Cztery pory miłowania❤️ Będzie nastrojowo, poetycko i uroczo🪶 Ich twórczość jest niczym pożywka dla duszy.. Przenieś się z nami do krainy łagodności 🌸👉🏻🎫

Cztery Pory Miłowania - więcej informacji

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego. Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów. W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:

2017 – „Litania do…”
2020 – „W zamyśleniu”
2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:

2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.
2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.
2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

 KUP BILET

Brak wydarzeń w: Zamość

Nie masz pomysłu na prezent?

Kup voucher na dowolne wydarzenie i podaruj bliskim niezapomniane emocje

50,00 zł
100,00 zł
200,00 zł

Klikając w przycisk wybierasz voucher wartościowy wielokrotnego użycia ważny 48 miesięcy

Recenzje i opinie: Cztery Pory Miłowania

Super koncert 🙂
TM 26.01.2023 20:08
Cudowna muzyka, wspaniały koncert, DZIĘKUJĘ
Byku 25.01.2023 15:07
Cudowny koncert polecam
Joanna 24.01.2023 21:21
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Można od takiej muzyki znieczulić się dźwiękiem, było pięknie. Mck to też bardzo dobre miejsce na taki koncert.
Bydgoszczanka 24.01.2023 17:50
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Są wspaniali - 2 niezapomniane godziny, a moja Ania jeszcze przez tydzień chodziła rozmarzona
Beskidnick 24.01.2023 13:04
Przepiękne wydarzenie. Było warto skorzystać. Polecam
Piotr 24.01.2023 10:36
Dobra muzyka, miła atmosfera, świetnie się bawiłam.
23.01.2023 23:41
Przecudny koncert, klimatyczny, nostalgiczny, pozwolił mi zapomnieć o rzeczywistości. Trochę przeszkadzały hałasy z sali kawiarni. Można pomyśleć o wygłuszeniu wejścia na salę.
mago 23.01.2023 14:43
...jesteśmy zachwyceni ;)
Paweł 23.01.2023 10:49
Piękne doznanie artystyczne 😍
23.01.2023 09:28
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
jesteśmy bardzo zadowoleni, cudowna uczta, piękny występ, bardzo przyjemnie się słucha i ogląda uśmiechniętych wykonawców, dialog z publicznością bardzo miły - do zobaczenia na kolejnym występie :-)
Sylwia 23.01.2023 09:10
Rewelacja!
Karol 23.01.2023 00:23
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Wspaniały koncert!!! Zespół "Cztery pory miłowania" to ludzie, którzy kochają to co robią!!! Piękna muzyka, piękne słowa piosenek i piękne wykonanie 💖 Wspaniały kontakt z publicznością, wspaniali, skromni ludzie! Na pewno jeszcze wybiorę się na Ich koncert! Klub Kawon też świetne miejsce! Cudowna atmosfera, wspaniali ludzie! Polecam 👍🏻
Wesoły Boberek 22.01.2023 23:44
Wspaniały koncert
Tomasz 22.01.2023 22:21
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Wspaniały występ, publiczność i miejsce.
Gosia 22.01.2023 20:31
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Piękny koncert. Rewelacyjne nagłośnienie. Super kontakt z publicznością. Klimatyczne miejsce.
Jola 22.01.2023 17:38
Przecudowny koncert
22.01.2023 15:37
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Rewelacyjny wieczór z muzyką z Krainy Łagodności. Już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania z zespołem Cztery Pory Miłowania.
Mirosław 22.01.2023 14:27
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Było super
Ryszard 22.01.2023 13:32
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Co tu dużo pisać ;) Słucham ich na codzień i nie przestaję ;) dołączyli do moich ulubionych zespołów z podobnego gatunku :) Dzięki za kolejny super koncert.
Robert 22.01.2023 12:12
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Wyśmienity i magiczny wieczór, urzekające współbrzmienie vocali Gosi i Michała, a interpretacja poezji skłania do refleksji w dzisiejszych niełatwych czasach. Świetna akustyka sali. Kolejny raz było cudownie, jesteśmy zachwyceni.
MarkBla 22.01.2023 11:41
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Super koncert. Pozdrawiam i polecam..
Rafik 22.01.2023 10:39
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Piękny koncert, cudowne głosy, uczta dla zmysłów i fajny kontakt z publicznością - zresztą odwzajemniony.
Marita 22.01.2023 10:29
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Było super
Małgorzata 22.01.2023 10:07
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Po raz pierwszy wraz z żoną, byliśmy na Ich koncercie. Rewelacyjne teksty oraz wykonanie. Ledwo zaczęli śpiewać a tu koniec koncertu. Nagłośnienie sali bardzo dobre, co nie można powiedzieć o Adrii. Polecamy.
Tome.R. 22.01.2023 09:41
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Rewelacja.....młoda krew w poezji śpiewanej. Tego było trzeba 😁
Michał Radosław 22.01.2023 09:22
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Piękny,klimatyczny koncert.
Alicja 22.01.2023 09:00
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
Świetny koncert, jeszcze lepsza uczta dla duszy niż na poprzednich 3 koncertach, na których byłam... Z każdym koncertem coś nowego, ciągle zaskakują! Jak na koncert to tylko "Cztery pory miłowania"
Dora21 22.01.2023 08:39
Cztery Pory Miłowania
Bydgoszcz, 21.01.2023
Sala MCK
super polecam !!!
21.01.2023 17:17
Najlepszy występ na jakim byłam od wczoraj dalej jestem w hipnozie, dziewczyna z zespołu jak anioł tylko skrzydełka dorobić 😊
Paula1991 21.01.2023 15:22
WIĘCEJ
ZWIŃ

Pytania i odpowiedzi (FAQ)

  • Super koncert 🙂

    TM 26.01.2023 20:08


  • Cudowna muzyka, wspaniały koncert, DZIĘKUJĘ

    Byku 25.01.2023 15:07


  • Cudowny koncert polecam

    Joanna 24.01.2023 21:21


  • Można od takiej muzyki znieczulić się dźwiękiem, było pięknie. Mck to też bardzo dobre miejsce na taki koncert.

    Bydgoszczanka 24.01.2023 17:50


  • Są wspaniali - 2 niezapomniane godziny, a moja Ania jeszcze przez tydzień chodziła rozmarzona

    Beskidnick 24.01.2023 13:04


  • Przepiękne wydarzenie. Było warto skorzystać. Polecam

    Piotr 24.01.2023 10:36


Polecane z kategorii koncert