Kupuj taniej bilety w aplikacji mobilnej biletyna.pl - bez opłaty serwisowej

* promocja trwa do 31-08-2022

koncert

Anna Wyszkoni

koncert

Anna Wyszkoni

Anna Wyszkoni - koncert
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Anna Wyszkoni to jedna z najbardziej doświadczonych i lubianych wokalistek na polskiej scenie muzycznej. Ma w swoim dorobku imponującą ilość przebojów, nagród i wyróżnień oraz ponad pół miliona sprzedanych płyt.
W 2021 roku obchodziła jubileusz 25-lecia pracy artystycznej. Z tej okazji przygotowała szereg wydarzeń, z których najważniejszym było wydanie albumu z największymi przebojami pt. Nieznośna lekkość hitu. Można na nim usłyszeć zarówno najbardziej znane piosenki Ani, jak i premierowe utwory, między innymi nową wersję kultowej Agnieszki, nagraną w duecie z popularnym polskim raperem Januszem Walczukiem.
Jej solowe albumy Pan i Pani (2009) oraz Życie jest w porządku (2012) osiągnęły status podwójnie platynowych, a kolejny, Jestem tu nowa (2017) pokrył się „złotem”. Pochodzący z niej utwór Nie chcę cię obchodzić zdobył tytuł przeboju lata radia RMF FM i Telewizji Polsat.

Anna Wyszkoni i jej muzyczna kariera

Ta urodzona w 1980 roku artystka nieprzerwanie od 1996 roku kontynuuje muzyczną karierę. Najpierw jako wokalistka zespołu Łzy, następnie poprzez karierę solową. Jak brzmi przepis na muzyczny sukces w wydaniu Ani Wyszkoni?
Kariera Wyszkoni rozpoczęła się, kiedy w wieku niespełna 16. lat, została wokalistką zespołu Łzy. Piosenkarka, podczas wieloletniej współpracy z zespołem wyśpiewała wiele znanych do dzisiaj hitów, w tym wydany w 2001 roku Agnieszka już dawno... czy Narcyz się nazywam, wydany niespełna rok wcześniej. Album z tymi utworami okazał się dużym komercyjnym sukcesem i szybko pokrył się platyną. 2 lata później Anna Wyszkoni wraz z pozostałymi członkami zespołu mogła świętować kolejny muzyczny sukces, jakim było otrzymanie nagrody publiczności, podczas 40. Krajowego Festiwalu Piosenki Polskiej w Opolu, za utwór Oczy szeroko zamknięte.

Zakończenie współpracy z zespołem Łzy i kariera solowa

W 2010 gwiazda poinformowała fanów o zakończeniu współpracy z zespołem, tłumacząc ten fakt potrzebą skupienia na solowej karierze. Od tego czasu Anna Wyszkoni kontynuuje karierę na polskiej scenie muzycznej, już tylko pod swoim nazwiskiem. Jednym z większych sukcesów, podczas pracy na własny rachunek, był koncert wokalistki podczas Polsat Superhit Festiwal w Sopocie w 2016 roku, który stanowił ukoronowanie 20-lecia Wyszkoni na polskiej scenie muzycznej. Jednocześnie podczas tego samego festiwalu Ania dała występ, podczas koncertu platynowego, który stanowił wyróżnienie za zdobycie podwójnej platyny za płytę Życie jest w porządku. Wokalistka cały czas kontynuuje swoją muzyczną karierę, jednocześnie próbując swoich sił jako prezenterka w programie o wnętrzach wyświetlanego na antenie jednego z popularniejszych kanałów telewizyjnych.

Dyskografia Ani Wyszkoni

  • Pan i Pani (2009)
  • Życie jest w porządku (2012)
  • Kolędy Wielkie (2015)
  • Jestem tu nowa (2017)
  • Nieznośna lekkość hitu (2021)

Życie prywatne

Anna Wyszkoni, jest mamą 20-letniego Tobiasza z małżeństwa z Adamem Pigułą, muzykiem zespołu Łzy. Aktualnym wieloletnim partnerem życiowym artystki, jest Maciej Durczak, menadżer artystki. Para ma 9-letnią córkę Polę.

Koncerty

Każdy koncert Ani Wyszkoni to eleganckie i pełne emocji widowisko. Tym razem będzie podobnie. Nie zabraknie takich przebojów, jak: Czy ten pan i pani, Biegnij przed siebie, Wiem, że jesteś tam, Z ciszą pośród czterech ścian, Zapytaj mnie o to kochany, W całość ułożysz mnie, Oczy szeroko zamknięte i wiele innych. Artystce towarzyszy 6-osobowy zespół pod kierownictwem jednego z czołowych polskich gitarzystów, Marka Raduli.

CZYTAJ WIĘCEJ

IRA

IRA

(960)

najbliższe wydarzenie
13.08.2022 20:00

bilety od 100.00 PLN

KUP BILET

Inne wydarzenia powiązane z Anna Wyszkoni

Bilety

Brak wydarzeń w: Kołobrzeg

Brak wydarzeń w: Kołobrzeg

Recenzje i opinie: Anna Wyszkoni

Bylo jak zawsze u Ani, rewelacja
BB 06.08.2022 10:40
Anna Wyszkoni - Największe przeboje "25 lat"
Sopot, 31.07.2022
Amfiteatr Tarasów przy Aquaparku
Rewelacyjnie , Ania z zespołem jak zawsze dała czadu 🥰😍
Magda 02.08.2022 18:33
Cudowny koncert, niezapomniane wrażenia. Wspaniały występ całego zespołu. Czekam na kolejne spotkanie.❤❤❤
Agata 07.06.2022 16:05
Super,Pięknie ANIA Górą !!
28.05.2022 22:40
Z przyjemnością podzielę się moją opinią. Koncert pani Anny Wyszkoni z okazji Dnia Matki posłużył jako ekstra pomysł na prezent dla mojej mamy z okazji Jej święta. Fantastyczna impreza, super okazja i niepowtarzalna kameralna atmosfera ze względu na wyjątkowy talent i ujmująca osobowość pani Ani jak również miejsce imprezy to doskonały przepis na bardzo mile spędzony czas. Bardzo dziękuję za bezcenny uśmiech na twarzy mojej mamy. Już nie umiem doczekać się kolejnego koncertu za rok. Do zobaczenia wdzięczna fanka.
Jola 28.05.2022 01:06
Sam Teatr rewelacyjne klimatyczne miejsce z cudownymi ludźmi, koncert cudowny Ania Wyszkoni stworzyła cudowna atmosferę. Była to uczta dla duszy.
Marzena 27.05.2022 13:37
Mega koncert.Pełen profesjonalizm.Pani Ania gra z cudownym zespołem.Czerpią radość, z tego co robią.Mistrzostwo.
Adir 27.05.2022 09:24
Super recital, Ania Wyszkoni, jak zawsze piękna, czarująca i profesjonalna. Towarzyszący zespół dopełnił całości. Fajne, kameralne miejsce. To był piękny wieczór. Pozdrawiam serdecznie.
Jolcia 30.03.2022 14:18
Bardzo przyjemny recital, osoba grająca na trąbce była fenomenalna
30.03.2022 14:16
SUPER, CUDNIE , PROFESJONALNIE
30.03.2022 14:14
Jak zwykle świetna atmosfera, pyszne jedzenie i niesamowita uczta muzyczna 🤗❤️ polecam
Ola 30.03.2022 10:17
Pani Ania i Zespół rewelacyjni .
Z drugiej strony Wisły . 30.03.2022 09:16
Muzyczna rozkosz!
Magda 30.03.2022 09:06
Cudowna atmosfera!
Edyta 30.03.2022 08:55
Super koncert ❤️ Pierwszy raz bylam na koncercie Ani Wyszkoni ale za pewne nie ostatni 👌
Agnieszka 30.03.2022 08:48
Super atmosfera i dobra zabawa. .Piękny występ Uwielbiam jej piosenki
15.03.2022 18:15
Ania Wyszkoni jest cudowna, Piękna i zajebista. Występ dopracowany, i widać było serce na dłoni. Chętnie pójdę jeszcze nie raz.
Tom 14.03.2022 22:17
Było fantastycznie ☺️
Darek 14.03.2022 21:15
Koncert był piękny, pozwalający oderwać się od rzeczywiatości.
Dora 13.03.2022 17:53
Ania Wyszkoni świetnie Śpiewa, jej piosenki tworza klimat , wraz z zespołem stworzyła niesamowity nastrój i kontakt z widownią. Wszystkim polecam w tych trudnych czasach, a dwugodzinny koncert dal przeżyć kilka chwil pięknych wrażeń
Dorota 13.03.2022 12:10
Super zabawa z Anią i Jej zespołem. Bardzo miło spędzony czas.
Jerry 13.03.2022 11:59
Sam występ - świetny i dobrze przemyślany. Jedną gwiazdkę zabieram za kompletnie nieprzygotowany na taki event parking (praktycznie jego brak) oraz śmieszne warunki w łazience (toaleta dla niepełnosprawnych z oknem!, Lustro przy jednej umywalce, a podajniki na mydło tylko przy dwóch pozostałych).
Katasha 13.03.2022 10:08
Super wydarzenie super zespół
Andrzej 13.03.2022 09:31
Wspaniały występ, jak będzie Pni Ania jeszcze raz u nas gościć idziemy od razu ;)
AR 07.03.2022 11:01
Niesamowity występ, Ania i Zespół - fantastyczni!
Amelia 06.03.2022 15:35
Świetny występ, piękna wokalistka, o pięknym głosie, profesjonalni muzycy, piękna scenografia, ale słaba akustycznie sala.
06.03.2022 09:00
Rewelacja
Michalina 10.11.2021 14:21
Anna Wyszkoni 25 lat - Koncert Jubileuszowy
Bielsko-Biała, 07.11.2021
Bielskie Centrum Kultury
Było Super !!!! Jak Zwykle cały zespół dał z siebie wszystko .
Artur 08.11.2021 10:28
Anna Wyszkoni 25 lat - Koncert Jubileuszowy
Bielsko-Biała, 07.11.2021
Bielskie Centrum Kultury
Świetnie się bawiliśmy występ Pani Anny i zespołu bardzo nam się podobała emocje trzymały jeszcze długo po koncercie
Slawek 08.11.2021 09:59
Anna Wyszkoni 25 lat - Koncert Jubileuszowy
Bielsko-Biała, 07.11.2021
Bielskie Centrum Kultury
Koncert Ani Wyszkoni przepiękny na długo zapamiętam Ani koncert i na pewno jeszcze przyjdę na koncert Ani Wyszkoni nie zapomniane chwile ❤️ a organizacja koncertu też bardzo dobra. Polecam ❤️
Aleksandra 08.11.2021 08:53
Anna Wyszkoni 25 lat - Koncert Jubileuszowy
Bielsko-Biała, 07.11.2021
Bielskie Centrum Kultury
WIĘCEJ
ZWIŃ

Polecane z kategorii koncert