koncert

Cztery Pory Miłowania

koncert

Cztery Pory Miłowania

Cztery Pory Miłowania - koncert
Dodaj do ulubionych
Ulubione

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego. Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów. W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:

2017 – „Litania do…”
2020 – „W zamyśleniu”
2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:

2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.
2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.
2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bilety

Brak wydarzeń w: Mikołajki

Brak wydarzeń w: Mikołajki

Recenzje i opinie: Cztery Pory Miłowania

cudnie, czarownie, bajkowo, poetycznie, klimatycznie, no usmaczonam i urzeczonam bardzo, bardzo:)))
AnnaB. 22.06.2022 13:47
Cztery Pory Miłowania
Olsztyn, 19.06.2022
Galeria Sowa
Piękna muzyka.
IK 20.06.2022 19:45
Cztery Pory Miłowania
Olsztyn, 19.06.2022
Galeria Sowa
Cudowny koncert w oprawie fantastycznych emocji❤️
Rafał 20.06.2022 09:54
Cztery Pory Miłowania
Olsztyn, 19.06.2022
Galeria Sowa
Spotkanie bardzo udane i klimatyczne. Wykonanie utworów w sposób bardzo profesjonalny. Dziękujemy i do zobaczenia.
20.06.2022 09:01
Cztery Pory Miłowania
Olsztyn, 19.06.2022
Galeria Sowa
Było cudowne
Sylwia Wiszowaty 18.06.2022 16:54
Zabawa super, zespół po prostu BAJKA!!! POLECAM KNAJPKA I JEDZONKO PYSZNE
Ewa 18.06.2022 10:00
Bardzo miły wieczór .Żal się było rozstać z tak sympatycznymi muzykami.
Jerzy 09.06.2022 08:16
Cudowny koncert
08.06.2022 21:42
Cztery Pory Miłowania
Płock, 04.06.2022
Rock 69
występ świetny
08.06.2022 15:12
Cztery Pory Miłowania
Płock, 04.06.2022
Rock 69
Wielkie brawa. Jestem pod dużym wrażeniem teksów i muzyki. Czekam na kolejny koncert w Puławach.
08.06.2022 09:36
Fantastycznie
Michał 07.06.2022 19:35
Genialny koncert. Kropka. :)
Leszek 06.06.2022 21:59
Było super. Zespół the best
Anka 06.06.2022 21:27
Koncert rewelacyjny, polecam z całego serca.
Dorota 06.06.2022 20:18
Cztery Pory Miłowania
Płock, 04.06.2022
Rock 69
Cudowny koncert, członkowie zespołu tworzą niepowtarzalny klimat i mają wspaniały kontakt z publicznością. Dali mistrzowski pokaz umiejętności. Obecność Małgosi w zespole wprowadza świetny klimat :) Dziękuję, że mogłam z wami przenieść się w świat poezji...
Emilia 05.06.2022 18:28
Cztery Pory Miłowania
Płock, 04.06.2022
Rock 69
Niesamowita energia podczas występu zachęcała publiczność do śpiewania wraz z zespołem. ŚWIETNY ZESPÓŁ !!!!! W Płocku jest zbyt mało takich kameralnych występów zespołów tego gatunku muzycznego.
Iwet 05.06.2022 11:59
Cztery Pory Miłowania
Płock, 04.06.2022
Rock 69
Super koncert !!!
Tati 05.06.2022 10:03
Cztery Pory Miłowania
Płock, 04.06.2022
Rock 69
Świetny występ, na żywo jeszcze lepiej niż na płycie czy w Internecie. Polecam
Ania 05.06.2022 09:57
Niesamowita atmosfera stworzona przez zespół. Magicznie
Marcin 05.06.2022 09:47
Cztery Pory Miłowania
Płock, 04.06.2022
Rock 69
Bardzo dobra zabawa, świetny zespół.
karol-27 05.06.2022 09:10
Cztery Pory Miłowania
Płock, 04.06.2022
Rock 69
Rewelacja, polecam 😀😉
Joanna 04.06.2022 19:16
koncert byl cudowny,bardzo pomogl mi zrozumiec ze kocham tego czlowieka ,ktory byl tam obok mnie. jestesmy razem dzieki -Cztery Pory Miłowania. Jedyna wada bylo to,ze bylo troche duszno na sali. dziekuje bardzo
Lucyna 04.06.2022 16:01
Wspaniały koncert!!!
KGW 04.06.2022 14:53
Super koncert, świetna atmosfera, emocje, wzruszenia, zaduma, piękne głosy. Moje odkrycie roku w muzyce
rosu 04.06.2022 08:52
Super występ bardzo miłe sluchanie
04.06.2022 08:33
Cztery Pory Miłowania
Krosno, 29.05.2022
Klub K15
Fajny klimat, dobry kontakt z publicznością. Lubię ten rodzaj muzyki i poezji
Tomasz 03.06.2022 23:00
Kapitalna atmosfera!!! Naprawdę wspólnie robicie piękna atmosferę. Ale wybaczcie Panowie wisienką ta torcie u Was jest kobietka. Tworzycie piękny zgrany zespół. Pięknie się Was słuchało. Mam nadzieję że do zobaczenia na kolejnych spotkaniach.
Damian 03.06.2022 21:34
Rewelacja, bardzo milo spedzony czas, klimatyczne miejsce i super muzyka, prosimy o innych wykonawcow np.Raz dwa trzy a na pewno wrocimy ;)
Pozytywnie zakreceni 03.06.2022 16:39
Bardzo mile spędzony czas - piękne i głębokie w treści piosenki, sympatyczni Artyści, kameralna atmosfera.
Beata 03.06.2022 13:31
Koncert piękny, muzycy wysokiej klasy w swoim obszarze artystycznym. Wielka wrażliwość wszystkich Wykonawców - muzyczna i życiowa - ujęta poetycko. Z całego serca polecam.
Barbara 03.06.2022 09:35
WIĘCEJ
ZWIŃ

Polecane z kategorii koncert